depurtat.ro

Odată cu venirea primăverii 2013 ECCO Shoes a dat startul reducerilor pentru colecţia sezonului toamnă iarnă 2012. Reducerile sunt semnificative, de 50% la incaltamintea pentru femei, barbati si copii. Chiar daca preturile initiale ale produselor ECCO sunt mari, Ecco fiind o marca relativ exclusivista de incaltaminte si accesorii, daca tinem cont de calitatea produselor cu care au incaltat o Europa … ei bine merita sa aruncati o privire (ba chiar mai multe) intrucat cu siguranta veti gasi ceva pe placul dvs. si al portofelului dvs.! Grabeste-te promotia este valabila doar pana pe 17 Martie.

yves-rocher.ro

Pentru inceput, va prezentam linkurile catre categoriile principale, iar mai jos va vom prezenta cateva produse care credem ca va vor atrage atentia.

 

 

Reduceri incaltaminte copii ECCO Shoes

 

Cizme pentru fetite Sway (din piele intoarsa)

Cizme pentru fete cu tureac inalt. Fetele exterioare sunt confectionate din piele intoarsa cu detalii aurii. Captuseala din textil ofera confort pentru picioare. Talpa din poliuretan direct injectata este usoara si comoda. Disponibile pe maro si pe negru, marimi de la 27 la 34.

 

Ghete copii Ecco Track Uno

Copii vor iubi aceste ghete care protejeaza glezna si parinţii vor iubi designul lor foarte tare. Membrana GORE-TEX ® face aceste ghete 100% rezistente la apă. Materiale naturale, moale, face acest lucru un gheata ideala pentru mers sau drumetii. Ghetele sunt disponibile in culorile rosu si mov, cu numere de la 22 la 26.

 

Terra VG Kids – Papuci exteriori

Papuci outdoor pentru copii. Partea superioara este confectionata din piele neteda tratat cu uleiuri/ piele nibuck oleita. Gheata prevazuta cu membrana Gore-Tex. Partea superioara este confectionata din piele neteda tratat cu uleiuri/ piele nibuck oleita. Gheata prevazuta cu membrana Gore-Tex, captuseala este din material calduros. Branţul interior este din pasla, detasabil iar talpa exterioară are doua componente PU/cauciuc. Un aspect deosebit, mentine piciorul uscat, protejeaza impotriva vantului, moale şi confortabil, oferind o climatizare interioară perfectă. Ofera o senzaţia de confort pe toată durata zilei. Talpa este durabila, nu aluneca. Disponibili pe marimile 28-32.

 

Ghete baieti ECCO Snowboarder

Ghete confecţionate din piele întoarsă şi textil. Sunt rezistente la apă datorită membranei GORE-TEX ® ce păstrează picioarele uscate şi menţine căldura pe toată durata zilei. Branţul din pâslă este confort, este detaşabil şi durabil. Talpa din poliuretan oferă o senzaţie plăcută la mers. Prevăzute cu şiret special ce permite fixarea uşoară şi rapidă. Degetele copiilor sunt protejate datorită întăriturii din piele de la bombeu.

 

Reduceri incaltaminte de dama

 

Pantofi Femei Minsk

Captusela din piele absoarbe umezeala pastrand piciorul uscat. Materiale utilizate respira in mod natural si sunt confortabile. Tocul are inaltimea de 85 mm. Talpa flexibila este confortabila.

 

Ghete casual dama Ecco Crisp

Ghete casual de damă, confecţionate din piele nubuc oleită. Concepute pentru a fi cât mai uşoare, fiind căptuşite parţial.  Branţul detaşabil asigura un mediu plăcut pentru picioare. Talpă practică, uşoară, confecţionată din poliuretan, combină calitatea cu flexibilitatea.

epantofi.ro

 

Botine Dama Ecco Leticia

Botine dama ECCO Leticia, moderne confectionate din piele lacuita. Aceste botine sunt prevazute cu fermoar si sunt ideale pentru orice tinuta. Captuseala din piele absoarbe umezeala pastrand piciorul uscat.Talpa nu aluneca si este confortabila. Design-ul elegant combina caracteristicile de confort si capacitatea captuselii de a respira.

 

Ghete Casual Ecco

Ghete casual de damă, confecţionate din piele de cămilă, pentru un look urban şi stilat. Căptuşeala moale, pentru un mediu călduros şi confortabil. Branţ din pâslă detaşabil, ce absoarbe umezeală.Un accesoriu obligatoriu si chic de iarnă.

 

Promotii incaltaminte barbati

 

Ghete barbati Rugged Terrain V

Ghete sport pentru barbati confecţionate din combinaţie de piele întoarsă şi textil. Sunt concepuţi pe principiul tehnologiei Receptor. Branţul din poliuretan este confortabil şi atenuează şocul la contactul cu solul. Prevăzuţi cu membrană GORE-TEX® 100% impermeabilă si concepuţi pentru a oferi aderentă şi rezistenţă la tracţiune pe orice suprafaţă.

 

Ghete barbati maro Andersen

Ghete bărbăteşti confectionated în piele moale. Căpruseala din textil absoarbe umezeala oferind confort în fiecare zi.

Branţul din poliuretan şi textil este detaşabil şi face mersul mai uşor. Talpa din poliuretan este uşoară şi flexibilă.

 

Ghete barbati Helsinki

Ghete barbati confectionate din piele neteda. Captuseala este din lana si mentine un nivel ridicat de caldura. Talpa din poliuretan este usoara si durabila. Sistemul ECCO Comfort Fibre permite recircularea aerului in timpul mersului, oferind un confort maxim. Marimi de la 41 la 47.

 

Pantofi business barbati

Pantofi business barbati. Exteriorul este confectionat din piele neteda, moale care face pantoful elegant fara a compromite comfortul. Brantul Comfort Fibre System intensifica recircularea aerului din interiorul pantofilor – pastreaza interiorul curat si racoros intreaga zi. Talpa are o componenta PU direct injectata prevazuta cu punct de captare a socurilor. Captuseala respira si absoarbe astfel umezeala.

 

Spor la cumparaturi, cu siguranta veti gasi mai multe modele! Si nu uitati, beneficiati de 30 de zile perioada de retur si schimb de produse garantat.

 

answear.ro