depurtat.ro

Transforma-ti mediul de viata cu design-ul sofisticat al noilor televizoare Samsung TV LED. Elegantul Samsung One Design are rama foarte ingusta pentru o experienta expansiva si captivanta. De asemenea, aspectul elegant si piciorul inovativ creeaza o opera de arta completa.

yves-rocher.ro
Calitatea imaginii LED TV Samsung

 Calitatea imaginii LED TV Samsung

Fiecare detaliu al fiecarei imaginii televizorului Samsung LED TV seria 32EH4003 poate fi vazut cu o claritate uimitoare, chiar si atunci cand imaginile sunt in miscare rapida.

 

Eficienta energetica Samsung LED TV

 Eficienta energetica Samsung LED TV

La Samsung suntem dedicati in a oferi o experienta de vizionare premium, care este mult mai eficienta din punct de vedere energetic. Astfel tu te poti bucura de caracteristicile performantei inalte in timp ce consumul de energie este scazut.

 

Mai multe culori pentru imagini mai bune

Televizoarele Samsung LED culori perfecte

Folosind un sistem avansat de imbunatatire a calitatii imaginii, Samsung Wide Color Enhancer Plus imbunatateste drastic calitatea si dezvaluie detalii ascunse. Tehnologia Wide Colour Enhancer Plus dispune de algoritmi complecsi care fac culorile sa fie mai realiste si reda tonuri si nuante altfel invizibile.

epantofi.ro

 

Connect Share Movie

Conecteaza Televizorul Samsung la Stickuri USB sau hard diskuri externe

Tehnologia ConnectShare Movie va transforma televizorul intr-un sistem Home Theater – pur si simplu conectati unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile si muzica stocata.

vezi ofertaTelevizor Samsung LED UE32EH4003 80cm, evoMAG sau Televizor Samsung LED UE32EH4003 80cm

 

Televizor Samsung Direct LED
Diagonala (cm) 80, Format 16:9
Mod imagine Dinamic, Cinema Standard, Divertisment
Rezolutie High Definition – Mega Contrast
Sistem Audio Dolby Digital Plus, Dolby Digital Pulse, 2x10W, SRS TheaterSound
Conectivitate 2 x HDMI, 1 x USB, Intrare componenta (Y/Pb/Pr), Intrare compozit (AV), Iesire audio digitala (optica), Intrare PC (via HDMI), Slot CI, Conector Scart

 

answear.ro