depurtat.ro

Carucior cu cadru metalic Twin Bertoni

 

Bertoni propune calitate la preturi accesibile! Producatorul bulgar concepe produse cu raport excelent calitate-pret dedicate tinerilor parinti si copiilor lor, fiind alegerea familiilor din peste 9 tari europene inca de la infiintarea sa, in anul 2000. Gama diversificata de produse contine articole de puericultura mare si mica, in culori atragatoare si design inovativ, incorporand functionalitati de ultim moment pentru a veni in ajutorul proaspetilor parinti.

yves-rocher.ro

Produsele BertoniCarucioare ideale pentru gemeni sunt destinate parintilor practici, au multiple functionalitati, sunt calitative, au un design placut si sunt destul de ieftine, fiind de mare folos tuturor celor care le folosesc, parinti si copii deopotriva. Toate articolele sunt concepute si respecta normele europene de siguranta solicitate, fiind rezistente, fiabile si usor de manevrat, incorporand cele mai importante caracteristici pe care trebuie sa le contina un echipament conceput a fi folosit de catre bebelusi.

Gama Bertoni prezenta in Romania cuprinde: carucioare, scaune de masina, premergatoare, marsupii, triciclete, articole destinate hranirii si ingrijirii bebelusului, patuturi din lemn, pliante si alte piese de mobilier si accesorii, jucarii. Prezentam si recomandam pe scurt, caruciorul pentru gemeni Twin Bertoni, un best buy pentru parintii binecuvantati cu gemeni.

Caruciorul pliabil pentru gemeni Twin Bertoni este confortabil si usor de manevrat, transformabil in landou. Spatarul este reglabil in 3 pozitii, separat, pentru fiecare in parte iar capotina este ajustabila.

Rotile din fata sunt pivotante, suportul pentru picioare este reglabil iar cadrul caruciorului este metalic, foarte rezistent. Include cos mare pentru cumparaturi, husa pentru picioare si geanta pentru carucior. Disponibil in 3 culori: verde, turcoaz si mov.

Varsta recomandata de producator : 6 – 36 luni, Dimensiuni : 88 x 78 x 105 cm, Dimensiuni pliat : 94 x 38 cm, Greutate: 15.5 kg.

cumpara online la eMAGCarucioare ideale pentru gemeni

 

Carucior pentru gemeni Mikado Duet

 

Mikado este un producator exceptional de echipamente de cea mai buna calitate pentru copii, un brand a carui stralucire in designul modern, arta si tehnica pe care o aplica fiecarui produs vor spune copiilor dvs. Bine ati venit pe lume, cu Mikado parintii vostrii au facut cea mai buna alegere pentru voi! Produsele si in special carucioarele Mikado nu sunt deloc ieftine, (dar nici din cele mai scumpe) insa atunci cand e vorba de primii ani ai bebelusului, ca si parinti, stim deja ca nimic nu este prea scump. In cazul in care aveti posibilitatea sa alegeti un carucior pentru gemeni de calitate, va recomandam carutul Mikado.

Caruciorul Mikado Duet pentru gemeni este utilizabil de la nastere pana la varsta de 3 ani. Capotina este mare, silentioasa, reglarea acesteia se face fara zgomot care ar putea trezi copiii. Maner reglabil pe inaltime 75-115 cm. Scaunele sunt reversibile si reglabile independent in mai multe pozitii, inclusiv pana la pozitia orizontala. 

Caruciorul Mikado Duet pentru gemeni nu are suspensii, functia de amortizare este asigurata de pneurile cu aer si este manevrabil usor pe orice tip de teren. Centura de siguranta are fixare in 5 puncte si este prevazuta cu protectii pentru umeri. Cadrul este usor dar rezistent si poate fi pliat compact.

In ceea ce priveste rotile acestea sunt mari si gonflabile, rotile anterioare sunt pivotante si blocabile, totodata prevazute cu frana. Tot pentru siguranta copiilor, produsul prevede  bare de siguranta captusite pentru scaunele sport. Cosul de cumparaturi este mare si incapator, cu buzunar posterior aditional, husele sunt lavabile impermeabile create 100% poliester. 

epantofi.ro

Daca va ganditi in ce culoare sau tema sa il cumparati … ei bine veti avea de facut o alegere foarte dificila, intrucat caruciorul pentru gemeni Mikado Duet este personalizat in zeci de teme si modele de culori. Ce-i drept, la un asemenea pret, trebuie sa simtiti ca ati cumparat un carucior special!

Accesorii incluse:

  • 2 portbebe soft, 
  • Geanta mamicii, 
  • Invelitoare pentru picioare, 
  • Pompa pentru roti, 
  • Husa de ploaie, 
  • Husa contra tantarilor,
  • Accesorii optionale: cos auto 0-13 kg (acesta nu poate fi montat pe cadru, se utilizeaza doar in autovehicul).

 

Alte specificatii carucior gemeni Mikado Duet

  • Carutul pentru copii este realizat conform directivei europene CE EN1888, Garantie: 24 luni
  • Greutate: scaune: 10 kg, cadru: 10 kg.
  • Dimensiuni Deschis: 105 x 77 x 85-110 cm
  • Dimensiuni Inchis: 95 x 77 x 30 cm
  • Dimensiuni Portbebe: 75 x 28 x 15 cm

 

 Carucior pentru gemeni Duo Comfort

 

Caruciorul pentru gemeni Duo Comfort este un carucior usor, confectionat din aluminiu, cu spatar reglabil in patru trepte, parasolar cu fereastra, prevazut cu cos de cumparaturi si roti pivotante cu sistem de franare. Centurile de siguranta respecta standardul de fixare in 5 puncte. Hamurile sunt individuale iar husa pentru piciorusele copiilor sunt incluse. 

Dimensiunile caruciorul: deschis 77 x 81 x 108 cm, pliat: 32 x 46 x 104 cm si are o greutate de 14 kilograme.

Carucior pentru … tripleti Peg Perego Triplette

Caruciorul pentru tripleti Peg Perego Triplette este dotat cu invelitoare de picioare si capotine.Hamacele pot fi pozitionate in sir indian sau “fata in fata”. Este usor de manevrat datorita volanului practic SW “Steering Wheel” (reglabil in inaltime), care permite o usoara ghidare a rotilor anterioare. Spatarele sunt inclinabile pana la orizontala, iar suporturile pentru picioare sunt reglabile in multiple pozitii, individual pentru fiecare copil. Dotate cu bara de protectie detasabila.

Centurile de siguranta in 5 puncte – dau “libertate de miscare” copiilor, cele patru roti mari (ø 30 cm) cu suspensii incorporate si cu banda de cauciuc vor face plimbarile line indiferent de teren. Rotile anterioare sunt fixe sau pivotante (directioante de volan), rotile posterioare sunt dotate cu frana centralizata. Plierea caruciorul este ultra-compacta – “carte”, rotile se pot detasa foarte usor – pentru a ocupa cat mai putin spatiu. Poate fi ridicat cu usurinta si cu copii in interior, datorita manerelor laterale. Datorita sistemului Ganciomatic pot fi instalate hamacele Triplette Sw. Pe caruciorul pentru tripleti Peg Perego Triplette se mai pot instala si 3 cosuri auto Primo Viaggio. Este prevazut de asemenea cu un cos pentru accesorii incapator care se pliaza impreuna cu sasiul. Tri-Fix, se achizitioneaza separat. Se poate atasa scaun auto Primo Viaggio sau landou Navetta (se achizitioneaza separat).

Pachetul include: sasiul, 3 hamace, 3 invelitoare de picioare si 3 capotine pe care se pot prinde jucariile preferate ale micutilor.Dimensiuni deschis: 169.5 x 60 x 109 cm, Dimensiuni pliat: 144 x 44 x 60 cm, Greutate: 27.6 kg net/ 30 kg brut. Varsta recomandata: 0-3 ani.

answear.ro