depurtat.ro

Bazele Științei este cea mai cunoscuta si captivanta colecție de experimente distractive, ce pune accent pe invatarea diferitelor materii din programa scolara, si asta prin joaca: anatomie, astronomie, biologie, fizica, chimie, geografie, istorie, etc. Colecționează toate cutiile cu experimente testate și recomandate de Profesorul EIN-O!  Vezi intreaga colectie Bazele Stiintei si multe alte jucarii educative pentru cei mici dar si pentru adolescenti in magazinele specializate: eMAG.ro, Nichiduta, BestKids si Nicoro.ro.

yves-rocher.ro

O intreaga colectie de Kituri Stiintifice – pentru copii inteligenti si pasionati. Ajuta-ti copilul sa invete bazele stiintei prin joaca. Aceste kituri stiintifice deschid apetitul copiilor pentru cunoastere, scoala si cercetarea stiintifica.

 

Bazele Stiintei - Jucarii educative - Formarea cristalelor

Bazele Stiintei Formarea Cristalelor

Cu Jucaria educativa “Bazele Stiintei – Formarea Cristalelor”, copilul tau poate avea parte de o modalitate amuzanta si interesanta de a înțelege formarea cristalelor

Cristalul este o substanță solidă cu forme regulate.Legăturile chimice ale cristalelor sunt foarte ordonate și formează unghiuri regulate. Formele cristalelor variază, dar pot fi grupate în 7 sisteme: Cubic, Tetragonal, Hexagonal, Romboedric, Ortorombic, Monoclinic și Triclinic.

Pachetul include: Roca de baza, recipient gradat, penseta, solutie speciala pentru cristale, recipient pentru crearea cristalelor,  lupa, spatula si brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Planeta Pamant

Asambleaza-ti propriul model al Pamantului cu sectiune transversala. Cu ajutorul acestu set vei afla lucruri interesante despre structura interna aplanetei noastre.

Pachetul include:
Sectiuni transversale.
Nucleu.
Bara de sustinere.
Platforma.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Sistemul Pamant Luna

Joc educativ, prin care copilul poate sa isi creeze propriul sistem pamant – luna. Strange-l, vopseste-l si accentueaza-l cu efectele incandescente. Cu acest joc ii puteti explica copilului dvs. cum anume se roteste Pamantul, cum anume se roteste luna in jurul Pamantului, de ce avem eclipsa, de ce este noapte, si motivele pentru care se creaza valurile marilor si oceanelor.

Pachetul include:
setul 3D al modelului planetar al sistemului pamant-luna, o periuta, o cutie cu vopsele normale si lucioase, un set de suport cu brate rotative, o hartie de nisip, instructiuni detaliate cu ilustratii.

 

Bazele Stiintei – Scheletul

Afla lucruri interesante despre schelet. Studiaza forma si functiile scheletului. O incursiune placuta in lumea anatomiei si studiul organismului uman.

Pachetul include:
Baza si suport rotunde.
Model de schelet.
Baza si suport patrate.
Model de craniu.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Minunile Egiptului

Cu ajutorul acestei truse, vei putea realiza 8 experimente fantastice si multe activitati prin care vei descoperi intelepciunea egiptenilor antici.

Descopera secrete si multe alte informatii interesante despre lumea antica.

Vei calatori inapoi in timp impreuna cu Profesorul Ein-o si vei afla secretele piramidelor, mumiilor, hieroglifelor, uneltelor antice si multe altele!

Aceasta jucarie ar putea fi un excelent material didactic pentru lectiile de istorie sau de stiintele naturii.

Varsta recomandata: 8-14 ani.

 

 

Bazele Stiintei – Fabricuta de baloane

Jucarie educativa cu ajutorul careia poti intelege principiile mecanicii si poti sa-ti construiesti o fabrica robotizata de baloane de sapun.

Construieste singur un robotel care face balonase de sapun! Cat de repede apar balonasele de sapun? Cat timp raman in aer? Ce se intampla daca adaugi cateva picaturi de colorant alimentar la solutie?

Te asteapta o multime de surprize simpatice!

Aceasta jucarie ar putea fi un excelent material didactic pentru lectiile de fizica sau de stiintele naturii.

Varsta recomandata 5 – 14 ani.

 

Bazele Stiintei – Optica

Studiaza proprietatile luminii. Cu ajutorul acestui set, vei afla lucruri fascinante despre spectrul de culoare si vei invata cum sa amesteci culori diferite.

Pachetul include:
Disc rotativ colorat.
Piese colorate.
3 filtre colorate.
Carti cu imagini.
Prisma.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Supermotoare

Asambleaza-ti propria masinuta de curse electrica. Cu ajutorul acestei truse vei descoperii detaliile mecanice ale masinutei electrice.

Pachetul include:
Motor electric.
Intrerupator.
Fire.
Carcasa.
4 roti din cauciuc.
2 osii.
4 piese de fixare.
Brosura cu instructiuni.

epantofi.ro

 

Bazele Stiintei – Moleculele

Studiaza proprietatile structurale ale moleculelor. Cu ajutorul acestui set, vei putea construi o multime de molecule fundamentale. Afla totul despre legaturile chimice.

Pachetul include:
Conectori intre atomi
Atomii de carbon, azot, oxigen, hidrogen.
Brosura cu instructiuni.

Aceasta jucarie ar putea fi un excelent material didactic pentru lectiile de chimie sau de stiintele naturii. Varsta recomandata 5 – 14 ani.

 

Bazele Stiintei – Radacina

Descopera proprietatile radacinilor. Cu ajutorul acestei truse, vei putea realiza experimente pentru a studia radacinile plantelor.

Cultiva si studiaza radacinile plantelor si vei introduce copilul in minunata lume a biologiei si botanicii.

Pachetul include:
Pietris.
Vata.
Mini ghivece.
Rigla.
Lupa.
Mini sera.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Motorul electric

Studiaza relatia dintre electricitate si magnetism. Trusa contine toate materialele de care ai nevoie pentru a construi un ventilator si un generator. Copilul tau va invata astfel despre legile fizicii si despre aplicabilitatea practica a acestora.

Pachetul include:
Plansa de lucru.
Arcuri conectoare.
Fir si bobina.
Suport pentru ventilator.
Capacel pentru elice, Bec, Elice.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Soneria Electrica

Acest set este unealta perfecta pentru a descoperi principiile de baza ale electricitatii. Trusa contine materialele de care ai nevoie pentru a explora lumea electricitatii.

Pachetul include:
Placuta de lucru.
Arcuri conectoare.
Sonerie.
Suport pentru sonerie.
Intrerupator.
Folie din plastic.
Snur.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Codul Morse

Construieste propriul aparat de transmis mesaje in codul morse. Trusa contine toate materialele de care ai nevoie pentru a transmite si a intelege mesaje cifrate.

Pachetul include:
Buton.
Condensator.
Bobina cu rectanta.
Placa.
Fire conectoare.
Tabel cu codul Morse.
Traductor piezoelectric.
Rezistor, tranzistor.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Dintii

Afla lucruri interesante despre dinti. Studiaza forma si functiile dintilor. Jucaria poate fi folosita ca si material didactic pentru lectiile de anatomie.

Explica-i copilului tau despre dintii copiilor si ai adultilor, precum si despre necesitatea ingrijirii acestora zi de zi precum si regulat mergand la dentist. O jucarie cu ajutorul careia copilului tau ii poate disparea frica de dentist, poate fi indrumat mai usor catre respectarea regulilor de igiena a dintilor si, de ce nu, catre stiinta medicinei.

Pachetul include:

Baza si suport.
Mandibula.
Dinti permanenti.
Maxilar superior.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Presiunea Aerului

Studiaza lucrurile uimitoare pe care le poate face presiunea aerului. Cu ajutorul acestei truse vei putea realiza experimente spectaculoase folosind presiunea aerului: Curentul de aer, Trucul cu presiunea aerului, Balonul in sticla, Cum sa faci aripi.

Pachetul include:
Baloane.
Minge.
Pai.
Pai pliabil.
Palnie.
Fir.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Creierul

Afla lucruri interesante despre creier. Studiaza forma si functiile creierului. O incursiune intresanta in anatomie.

Pachetul include:

Baza si suport.
Lobi.
Trunchi cerebral.
Cerebel.
Suport Transparent.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Ochiul

Afla lucruri interesante despre ochi. Studiaza forma si functia ochiului. Aceasta jucarie ar putea fi un excelent material didactic pentru lectiile de anatomie.

Pachetul include:
Baza si suport.
Cornee.
Carcasa.
Glob Ocular.
Lentila.
Umoare Sticloasa.
Brosura cu instructiuni.

 

Bazele Stiintei – Energia

Studiaza forme diferite de energie care fac ca obiectele sa se miste. Cu ajutorul acestei truse vei descoperi energia vantului, energia elastica si energia mecanica prin 4 experimente simple: Discul zburator, Papiot Mobilul, Balonul racheta si Moara.

Pachetul include:
Baloane.
Plastelina.
Pai.
Benzi elastice.
Tija din plastic.
Clama.
Fir.
Papiota.
Disc.
Brosura cu instructiuni.

 

Kitturile educative, cuprind mai multe editii, dintr care enumeram: Vulcanii, Sistemul Solar, Trusa Exploratorului, Masinuta Spatiala, Energia Naturii sau Descopera Misterele Lumii cu Dr. Ein-O. Si nu uita! Descoperirea e o joaca!

answear.ro