depurtat.ro

Ceasurile (si bijuteriile) DKNY reprezintă energia și spiritul New York-ului: international, modern, electic, distractiv, rapid si real. La locul de muncă, in week-end, alaturi de jeansii de seara, ceasurile originale DKNY se adresează nevoilor reale ale femeilor de pretutindeni, cu amestecul lor unic de moda, eleganta si stil.

Ceasurile DKNY pentru femei (si barbati) sunt etichetate de creativitate, calitate și inovație, întotdeauna asociate cu Donna Karan, în timp ce exprimă, de asemenea, energia și entuziasmul in moda al New York-ului. Donna Karan a rezumat foarte bine aportul sau la brandul DKNY: “Tot ceea ce fac este o chestiune de inima, trup și suflet”. DKNY a fost fondată în 1989 și accesoriseaza superb colectiile de imbracaminte si incaltaminte Donna Karan. De la magazinele online Elefant,  Answear.roWatchshop.ro, eMAG si FashionDays, va prezentam mai jos o parte din modelele de ceasuri de dama originale DKNY.

yves-rocher.ro

DKNY a fost fondat in 1989, de catre Donna Karan. Donna Karan reprezinta unul dintre designerii de moda cei mai importanti la ora actuala. Intelegand impactul pe care moda il are asupra tuturor formelor de design pe care le avem in jurul nostru, Donna Karan a ales sa isi ramifice domeniul de activitate prin crearea unor colectii suprinzatoare de ceasuri – care completeaza cu succes creatiile vestimentare ale designerului. Anul 2009 reprezinta sarbatorirea celor 20 de ani de prezenta pe piata internationala, motiv pentru care noile colectii de ceasuri DKNY reflecta mai mult ca oricand frumusetea stilului urban exclusivist si consacrat, castigat de-a lungul anilor. Preturi reduse la ceasurile de mana pentru femei vei gasi in magazinele recomandate: Elefant, Answear.roWatchshop.ro, eMAG si FashionDays.

epantofi.ro

Colectia de ceasuri de dama originale DKNY, de la magazinele online Elefant,  Answear.roWatchshop.ro, eMAG si FashionDays.

answear.ro