Apa BIO de Trandafiri

Apa BIO de trandafiri Damasc Mayam este un minunat tonifiant pentru toate tipurile de piele, ideal ca demachiant, spray catifelant hidratant, usor parfumant, fiind foarte folosit ca ingredient in lotiuni de ten sau pentru apa de toaleta in cosmetica.

Trandafirul de Damasc este un arbust cultivat pentru extractia uleiului esential, un extract pretios si nobil folosit de altfel si pentru prepararea acasa a parfumurilor naturale. Este pretios nu doar datorita caracteristicilor, ci si datorita modalitatii de obtinere intrucat pentru 1 litru de ulei esential sunt necesare aproximativ 4 tone de petale de trandafiri ! In paralel apa de trandafiri a devenit de-alungul timpului un produs clasic de ingrijire a tenului, remarcabil ca apa de toaleta sau utilizat in gastronomie pentru deserturi.

Mirosul pronuntat si aroma subtila precum si remarcabilele proprietati antiimbatranire fac din apa de trandafiri un ingredient de nelipsit din colectia de ingrijire a oricarei femei de azi. Metoda de obtinere: obtinuta prin distilarea petalelor .

Efectul apei de trandafiri este cunoscut inca din vremurile de glorie ale Egiptului Antic, chiar Cleopatra folosea apa de trandafiri pentru a se spala pe fata, fiindu-i recunoscute proprietatile calmante. Ulterior, apa de trandafiri a devenit la fel de apreciata in industria cosmetica si farmaceutica. Apa de trandafiri nu este insa utilizata numai pentru ten, ci si pentru ingrijirea buzelor si a parului. O poti cumpara la un pret ce variaza in jurul sumei de 13 lei.

Apa de trandafiri este un astringent și tonifiant pentru tenul mixt sau gras, antirid, regenerant pentru tenul matur, calmant pentru pielea sensibila sau iritata, improspateaza și da stralucire tenului obosit, lipsit de vitalitate. Este potrivita pentru orice tip de piele, ten matur, cuperoza, riduri, contur de ochi, lotiuni si serumuri nobile de ten. In cosmetica se poate aplica direct pe piele, nediluata, poate fi incorporata in compoziții cosmetice in loc de apa sau in combinație cu alte ape florale la faza apoasa, pulverizata pe ten, gat, decolteu, ca ingredient in serumuri pentru contur de ochi, inclusa in lotiuni si creme antirid, ca ingredient pentru compozitii dedicate tenului matur, imbatranit, devitalizat, sub forma de demachiant bifazic cu un ulei vegetal, ca si componenta parfumanta in creme si lotiuni nobile.

Apa bio de trandafiri damasc de la mayam cel mai bun pret online la napati

comanda online

 

Utilizari culinare: Este folosita in special in bucataria iraniana, dar si de cea indiana, libaneza, turca, araba, greaca, cipriota etc., mai ales la prepararea dulciurilor. De exemplu, apa de trandafiri da aroma specifica unor preparate ca „loukoum” (produs asemanator rahatului de la noi).

Combinatii recomandate: Alaturi de argila rosie si uleiul de rosa mosqueta pentru o masca revitalizanta, radiant. Combinata cu apa de neroli pentru tenul devitalizat, ridat. Combinata cu ulei de migdale pentru demachiere. Combinata cu gel de aloe vera si extract de ceai verde pentru un gel contur de ochi. Impreuna cu ulei de caise si ulei esential de morcov pentru formularea unei lotiuni de ten.

Important: Apele florale sunt sensibile la poluarea microbiana. Unele ape florale pot sa prezinte sedimente fine in mod natural, fapt care nu inseamna scaderea calitații compoziției. Apele florale MAYAM nu contin conservanti, se vor depozita in loc racoros sau la frigider, iar dupa deschiderea recipientului se vor pastra la frigider. Daca se observa o modificare de aspect sau miros, se va opri utilizarea produsului.

Ingrediente:Apa florala de rosa damascena * *100 % din totalul ingredientelor provin din agricultura organica. Produs cosmetic natural si organic certificat de Ecocert Greenlife in concordanta cu standardul ECOCERT.

mydressing.ro