Boxeri si chiloti Push Up pentru barbati in magazinul oficial Catalin Botezatu

Daca blugii modelatori si sutienele cu efect Push Up au revolutionat lenjeria si imbracamintea pentru femei atunci cand vine vorba de mici trucuri pentru a scoate in evidenta ceea ce ne dorim, ei bine nici lenjeria intima pentru barbati nu a ramas neschimbata de noul val al tehnologiei Push Up. Catalin Botezatu, controversatul designer roman, a lansat o colectie de boxeri si chiloti cu efect Push Up pentru barbati, ce pot fi cumparati online chiar din magazinul online oficial Catalin Botezatu.

 

Ofera-i perechii tale lenjeria momentului, chilotii Catalin Botezatu cu push-up, pentru confort si sustinere maxima. Sunt confectionati din bumbac moale si placut, cu banda elastic personalizata. Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara – 92% bumbac, 8% elastan. Doar in magazinul online oficial al designerului Catalin Botezatu.

vivre.ro

I-ati cerut in repetate randuri. Acum pot fi ai vostri, si nu oricum, ci in haine de sarbatoare! Boxerii Catalin Botezatu cu push-up au revenit printre vedetele sezonului si abia asteapta sa fie purtati toata iarna. Materialele de cea mai buna calitate iti promit o sustinere puternica si confort maxim! Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan. Doar in magazinul online oficial al designerului Catalin Botezatu.