Ghiozdane ieftine echipate cu rechizite pentru scoala

Din campania de reduceri de pret si promotii Back to School – Incepe Scoala a magazinului online Elefant, va prezentam oferta de ghiozdane ieftine echipate cu rechizite pentru scoala sau gradinita, unul pentru baieti si unul pentru fetite. Imaginile sunt cu titlu informativ, insa cu siguranta pretul mic (55 RON) va va atrage. Si asa cum ne-au obisnuit cei de la elefant, poti primi un cadou pentru orice comanda de carte, rechizite sau jucarii. Si, de ce sa nu conexezi comanda si cu un produs pentru tine din categoria fashion? Vezi mai multe detalii vizitand magazinul elefant. Dar de ce sa va rezumati la ghiozdanele echipate de mai jos? Pentru intreaga gama de ghiozdane complet echipate (de la cele mai ieftine de 55 de lei pana la ghiozdanele de calitate marca Herlitz cu preturi ce depasesc 190 de lei) va recomandam lista centralizata de la Supermamici | Categoria Ghiozdane Echipate de scoala.

Fii pregatit pentru noul an scolar! Cumpara un ghiozdan scolar echipat cu mai multe rechizite (inclusiv caiete si penar la randu-i echipat) la un pret mic, personalizat pentru fetite sau pentru baietei ce contine: 2 caiete format A5 48 file, dictando si matematica, 2 coperte pentru caietele A5, 4 caiete speciale de muzica, desen, biologie si geografie, 4 coperte pentru aceste caiete speciale, Plastilina, Acuarele, Set de pensule, Bloc de desen A4.

De asemenea, pachetul contine si un penar, complet echipat cu 6 carioci, Stilou cu rezerva de cerneala, Radiera, Creion mecanic, Creion HB, Ascutitoare, Pix albastru.

De la Noriel, Ghiozdanul echipat (mare) Spiderman – ce contine 3 coperti, 1 orar, 18 etichete, 4 caiete, 1 breloc, 1 penar, 10 markere si 12 creioane colorate. Ghiozdanul este recomandat baietilor cu varsta intre 5 si 11 ani.

Tot un ghiozdan echipat de Noriel, in varianta pentru fetite cu tematica Barbie, contine de asemenea  3 coperti, 2 suporturi sticle1 orar, 18 etichete, 4 caiete, 1 breloc, 1 penar, 10 markere si 12 creioane colorate. Ghiozdanul este recomandat fetitelor cu varsta intre 5 si 11 ani.

Iar daca nu v-am convins, atunci vedeti aici oferta Rechizitele Mele. Cu siguranta veti gasi tot ceea ce aveti nevoie pentru scoala.

zenda.ro