Jocul Master Chef 4D de la Noriel. Cade Pizzaaa!

Iti place show-ul de televiziune Master Chef? Ce parere ai de a ii transmite si copilului aceasta pasiune cu ajutorul jocului Noriel – 4D Master Chef. Astazi in meniu avem Pizza. Avem ciuperci, rosii, ardei, sunca, tot ce vrei. Adaugati ingredientele dar fiti atenti sa nu cada pizza. Acum si tu poti fi Master Chef! Noul joc 4D Master Chef in magazinul Noriel Online la cel mai mic pret.

Noriel – 4D Master Chef este un joc pentru 2-4 jucători, un joc pentru copii ce dezvolta echilibrul și îndemânarea. Jucătorii trebuie să pună ingrediente pe blatul de pizza, pe rând. Însă blatul de pizza se sprijină doar pe figurina – bucătar, așa că este foarte instabil și se poate răsturna de fiecare dată când este pus un ingredient. Jocul are 2 niveluri de dificultate pentru a fi suficient de interesant si intrigant pentru categorii de varste variate.

Nivelul de bază Master Chef 4D presupune folosirea figurinei bucătar cu picioarele montate, pe când la nivelul avansat se folosește numai o piesă a figurinei, pentru ca jocul să fie mai dificil.

Jocul Noriel 4D Master Chef contine: 1 planșă pizza, 1 zar, 32 de piese – ingrediente, 1 figurină bucătar Master Chef din 2 piese si poate fi cumparat la cel mai mic pret de la Noriel Online.

bonami.ro