Masinuta iDrive Cursa Viitorului de la Noriel

O jucarie noua si absolut senzationala perfecta pentru Mos Nicolae sau de Craciun in oferta speciala Noriel! iDrive, masinuta inovatoare pe care o conduci numai cu miscarile bratului. Demarezi in forta, mergi inainte si inapoi, virezi la dreapta si la stanga, totul numai cu miscarea mainii. Echipeaza-te cu telecomanda si piloteaza ca in filme! Masinuta iDrive este foarte rapida si raspunde instant la comenzi, va trebui sa acorzi atentie, sa ai indemanare si sa iti dezvolti reflexele pentru a o conduce. Constituie o noutate si totodata va surprinde placut un baietel prin faptul ca nu are telecomanda si o controlezi cu miscarile bratului. Parerea noastra este ca masinuta iDrive este recomandata si fanilor robotilor Transformers.


 

Masinuta iDrive de la Noriel

 

Cu Masinuta iDrive de la Noriel vei avea parte de Cursa Viitorului. Masinuta de jucarie iDrive este puternică, e rapida, e inteligentă si e revoluţionară! I-Drive este maşinuţa pe care o controlezi numai cu mişcările braţului! Echipează-te cu radiocomanda şi demarează în trombă în cursa formidabilă a distracţiei. Tot ce trebuie să faci este să mişti mâna, iar maşinuţa iDrive răspunde imediat la comenzile tale. Pilotează inteligent! Masinuta iDrive este disponibila in 3 culori: Galben, Rosu, Albastru

iDrive este o jucarie inteligenta recomandata baieteilor cu varsta peste 3 ani si poate fi cumparata la cel mai mic pret de la magazinul online www.noriel.ro.

zenda.ro