Outfituri nonconformiste Colectia Laura Galic pentru femei

Laura Galic se poate mandri la ora actuala cu nenumarate colectii de imbracaminte de dama care au surprins intr-un mod placut femeile tinere ce adopta un stil non-conformist. Tinutele ei sunt purtate de femei din toata lumea precum Qatar, Kuweit, Finlanda si, in special, Statele Unite ale Americii.

Doamnele si domnisoarele care prefera articolele unicat vor gasi o sectiune speciala, cu modele aparte, care urmeaza tendintele actuale. Creatiile disponibile pe www.lauragalic.ro sunt versatile, clientele gasind articole vestimentare pentru orice stil si pentru orice ocazie. Materialele utilizate sunt din fibra naturala, ceea ce permite ca fiecare produs sa ofere o cambrare perfecta pe corp.

Pentru ca piesele se realizeaza in atelierele proprii, clientele beneficiaza de retusuri si modificari gratuite. Atentia la micile detalii, tiparele folosite si executia ireprosabila recomanda magazinul si creatiile Laura Galic  femeilor care vor sa se imbrace altfel. Aici vor putea comanda piese vestimentare personalizate, astfel incat sa raspunda tuturor preferintelor, indiferent de masura purtata.

 

Rochii unicat Laura Galic

 

Pe langa sacouri si paltoane, rochile elegante chic si nonconformiste poarta un loc aparte in orice colectie Laura Galic.

Creatiile disponibile pe www.lauragalic.ro sunt versatile, clientele gasind articole vestimentare pentru orice stil si pentru orice ocazie. Rochiile sunt unicat si se realizeaza pe comanda (10 zile lucratoare) – cu exceptia articolelor din categoria de preturi reduse, ce pot fi achizitionate imediat.