Pijamale pentru copii (fetite) Disney Violetta din bumbac

Daca fetitei tale ii place serialul Disney Violetta atunci fa-i o mica bucurie si cumpara-i o pijama din bumbac, cu noua ei prietena. Modelele de pijamale pentru copii licentiate Disney mai jos prezentate sunt comercializate de magazinul online Zambirici. Iar daca vrei sa dai o petrecere cu tematica Violetta, fie ea o petrecere in pijamale sau o onomastica, accesorii de petrecere Disney Violetta vei gasi aici.

Pijama cu maneca lunga pentru fetite din Colectia Violetta “Love Music” din bumbac 100%.  Disponibila in 2 variante de marimi: 134 si 140 cm.

 

Pijama fetite Colectia Violetta. Setul contine pantalon scurt si tricou imprimat personaje Violetta. Material: 100% bumbac. Pijamalele Disney Violetta au dimensiuni pentru fetite cu varsta de 7-8 ani, 9-10 ani si 11-12 ani.

Set Pijama fetite 6 ani,  8 ani, 10 ani, 12 ani si 14 ani din colectia Violetta. Setul contine: tricou si pantalon scurt cu imprimeu Violetta. Material: 100% bumbac.

Pijama Fetite Colectia Violetta Butterflies, din bumbac 100%. Marimi fetite: 134, 140, 146 si 152.

Mai multe modele de pijamale pentru fete si fetite licentiate Disney Violetta, de vara sau de iarna vei gasi in magazinul online Zambirici.