Puffy Pets Hamsterul Topaila din plus la Noriel

Puffy Pets Hamsterul Topaila la Noriel. Pregătește-te să râzi cu gura până la urechi, pentru că micul tau hamster preferat este pus pe șotii! Hamsterul Topaila din plus poate merge, se alintă și ronțăie, iar sunetele pe care le face sunt de-a dreptul caraghioase! Puffy Pets Hamsterul Topaila este o jucarie din plus electronica ce funcționează cu 2 baterii alcaline tip AA (nu sunt incluse).

Pachetul cu jucarie de plus contine pe langa Hamsterul Topaila de plus un biberon si o carticica de instructiuni. Din seria de jucarii din plus, Hamsterul Topaila de la Noriel se adreseaza copiilor cu varsta peste 3 ani si este, fetite si baieti, fiind o jucarie recomandata tuturor copiilor ce isi doresc un animal de companie.

Hamsterul din plus Topaila de la Noriel este prietenul copilului tau!  Uita-te cum hamsterul topaie si se bucura pe langa el! Abia asteapta sa il hranesti si sa il indragesti. Puffy Pets Topaila Hamster de plus, exclusiv in magazinul online Noriel. In sectiunea de comentarii atunci cand faceti comanda online va recomandam sa scrieti modelul de jucarie aleasa (hamster, iepuras maro sau iepuras alb cu roz).

 

bonami.ro