S-au impanzit centrele comerciale la fel ca posturile de televiziune cu magazine si reclame la TOP SHOP. Cele mai bune produse … cele mai mari oferte … comanzi unul … STAI! Primesti gratuit inca 5! Tanti Mitza Biciclista si-a luat pest repeller si a scapat de gandaci. Si a primit cadou inca unul pentru vecina. Bleah. Adevarul este ca suntem prostiti asa cum am fost prostiti si mintiti cu televizorul (mdeah … o bleaga alegorie la lozinca anti-comunista din anii 90). Insa pe scurt:

vezi oferta PestRepeller la eMAG

„Aparatul impotriva daunatorilor Pest Repeller poate fi cumparat la cel mai mic pret de la Top-Shop. Si in plus, poti profita de oferta speciala si vei primi in colet doua aparate la pretul unuia singur. „

Asa suna reclama! Ei bine nu! Cumpara-l direct din China cu 3$! Sau de la Preturi Rezonabile la 35 de RON. Si de banii ramasi (de la 99 lei cat e la TV) mai poti cumpara inca 7! Dar de ce ai mai cumpara inca 7? Nu mai bine cumperi o carte, bei o bere, mananci o pizza sau dai o fuga pana la munte de diferenta de bani (ne)platita? Sau daca vrei neaparat din Romania, il gasesti la un pret mai mic cu 50% in Preturi Rezonabile. Sau, puteti comanda o varianta imbunatatita Pest Repeller de la eMAG Dual PostRepeller, DuoPro PestRepeller sau UltraSonic PostRepeller.

Alternativa Curata si Sigura la insecticidele toxice! Indeparteaza soarecii si insectele din casa ta. 2 produse la pret de 1. Termen de returnare 30 zile. Ultrasonic Pest Repeller este sigur de utilizat in prezenta adultilor, a copiilor, a majoritatii animalelor de casa si chiar in apropierea produselor alimentare. Doar il pui in priza si el incepe sa functioneze prin reteaua electrica. Cel mai mic pret online. Atentie: Pest Repeller nu este vandut din usa in usa! Evitati cumpararea produselor contrafacute, asa cum ati vazut in reclama de la TV Teleshopping, Aparatul Pest Repeller poate fi cumparat doar de la Top-Shop.

Pest Repeller TOP SHOP, miroase a teapa?

Suna foarte frumos. Si totusi de ce acest Pest Repeller este cel original? Pentru ca spune firma care ii face reclama la televizor? Costul reclamei platite nu se evidentiaza intr-un final in pretul produsului platit? De ce nu este acest produs Pest Repeller-ul original? Ca e facut in China? Pai si Pest Repeller de la TV unde anume a fost facut? Pe scurt, nu dorim sa prezentam produsul ca si cum nu si-ar face treaba. Probabil ca si-o face. Dar nu inteleg de ce rebrand-uirea ar trebui sa coste romanul un pret de 10 ori mai mare? Daca se spune la TV nu inseamna neaparat ca este un lucru adevarat, Romania in tranzitia cunoaste bine acest lucru … Asa ca decat sa intri in hora teleshopping-ului (un produs bun, un produs ieftin sau un produs bun si ieftin nu are nevoie de reclama) cumpara-l de la Preturi Rezonabile sau cumpara-l direct din China cu 3$! Iar daca transportul nu este gratis spre Romania asa cum sunt majoritatea produselor vandute pe aliexpress, atunci cu siguranta nu te poate costa mai mult de 1$.

CITESTE SI:  Pachet protectie anti-tantari si anti-capuse

Sau, puteti comanda o varianta imbunatatita Pest Repeller de la eMAG Dual PostRepeller, DuoPro PestRepeller sau UltraSonic PostRepeller.

Cumpara doar „originalul”

Si mai au si tupeul sa vorbeasca de produse contra-facute. Pai nu mai bine iau apa de la robinet, o vand ca apa sfintita si apoi mai fac si scandal ca adevarata apa sfintita este cea la suprapret vanduta de mine? Cine ma poate contrazice? Iar daca la TOP SHOP este oferta speciala, atunci in China este super-super-oferta-speciala. Si mai ramai si cu sentimentul ca nu ti-ai luat o teapa. Ramane sa updatam si restul articolelor ce privesc TOP SHOP-ul (nutribullet, dormeo sau walkmax), practic sunt aceleasi diferente de pret.

Share-uieste acest articol, poate asa din ce in ce mai putin romani sa isi ia teapa Top Shop cu un produs altfel prezentat dar echivalent este la o zecime de pret.