Jeremy Scott Adidas este o linie de îmbrăcăminte casual, sport, și este linia retro de la Adidas intrucat foloseste logo-ul celebru sub forma de trifoi, care a fost folosit inițial pentru toate produsele Adidas până când compania a decis în 1997 că acest logo merita respectul potrivit si ar trebui folosit strict pe produsele de traditie, ce au marcat vechile generatii. Acest logo a fost inlocuit pe restul articolelor Adidas de logo-ul Performance.

Daca iti doresti o pereche de incaltaminte sport clasica pentru copilul tau, atunci cu siguranta vei gasi perechea potrivita de pantofi sport marca Adidas la un pret decent, in sectiunea de adidasi pentru copii Originals precum si la favoritul nostru Answear sau in outleturile online B-Mall si FashionDays magazinele cu cele mai multe pareri pozitive de la consumatorii din Romania si din Estul Europei (avand in vedere expansiunea acestora in zona).

Prevazand succesul adidasilor cu aripi, Adidas a hotarat la lansarea acestora sa poarte celebrul logo de traditie, fapt confirmat de altfel si de review-urile foarte bune primite pentru aceasta linie. Adidasii Jeremy Scott, adidasii cu aripi, sunt o pereche de pantofi foarte foarte cool si unici. Ei cu siguranta vor atrage toate privirile asupra dvs. Calitatea este foarte buna, iar aceste perechie de pantofi “Jeremy Scott Originals for Adidas” au devenit un etalon de coolness, fiind o adevarata provocare sa porti o piesa din colectia semnata de designerul american. Fiind extrem de funky si temperamentali, multi copii si adolescenti ar purta unul dintre modelele Jeremy Scott pentru Adidas.

Adidasii cu aripi: Fake sau originali? Desi nu putem garanta autenticitatea Adidasilor cu aripi Wings Jeremy Scott din , vanzatorii nefiind verificati precum cei de pe amazon.co.uk, pentru cei ce isi doresc sa gaseasca o pereche mai speciala, va recomand sa aruncati o privire aicimacar pentru faptul ca transportul este gratuit iar produsele comercializate de acest site depasind pragul de 5 milioane, la preturi simtitor mai mici decat cele existente pe piata romaneasca, unde, de asemenea, putine magazine pot baga mana in foc ca produsele sunt originale.

mai multe modele de incaltaminte sport, branduri renumite precum Adidas, Nike, Converse, Emerica, Asics, New Balance, New Era, Reebok, Etnies, Puma, Adidas, gasiti la magazinul online B-MallOriginalsMy Closetasa ca rasfoieste pagina cu branduri si cu siguranta vei gasi ceva care sa iti placa pe langa reducerile de pret. Vei gasi perechea potrivita de pantofi sport marca Adidas la un pret decent si la favoritul nostru Answear sau outletul FashionDays.

Exit mobile version