depurtat.ro

Retro se imbina cu New School in colectia de Adidasi Supra TK Society. Acesti adidasi sunt alegerea unei generatii mai largi, generatia care vrea sa fie in pas cu moda dar totodata sa pastreze linia clasica de incaltaminte sport. Iata o prezentare a acestor adidasi: Supra TK Society – Adidasii eleganti, Adidasii clasici, Adidasii Supra in ceea ce priveste calitatea, confortul si eleganta. Singurul cuvant de care nu putem alatura sintagma Supra: pretul mic datorita reducerilor si ofertelor de discount la doua magazine online ce comercializeaza aceste produse originale: mycloset si BMall.

yves-rocher.ro

 

vezi mai multe modele de adidasi Supra

 

Adidasi Supra TK Society Mid

Adidasii barbatesti Supra TK Society Mid dispun de un top mediu inalt. Adidasi in stil clasic, dar totodata modern. Talpa crestata permite libertate crescuta in miscare, în timp ce partea superioara captusita ofera protectie si suport gleznei tale.

flanco.ro/

 

vezi intreaga oferta si preturi mycloset

 

Materialul specific SUPRAFOAM ® ai gamei de adidasi Supra TK Society asigura protectie superioara materialului si piciorului dar si flexibilitate in miscare si confort. Talpa este confectionata din cauciuc durabil.

Disponibili pe masurile de la 41 la 47,5 in culorile: Grey – Neon Blue, Black – Neon Green, Grey – Neon Yellow, Purple si Royal Blue.

Iar pentru femei, Supra are o gama variata de adidasi, tenisi si bascheti, mai multe modele va sunt recomandate de exclusivista.ro .

 

answear.ro