Pantofii sport Nike Air Max pentru copii sunt perfecti pentru micutii plini de energie, alergarea va parea mult mai usoara cu pernitele de aer brevetate de Air Max. Revoluționarul sistem Nike Air-Sole introdus la finele anilor 70, de la serie la serie a fost imbunatatit si reinventat. In 1987 acest sistem a adus fanilor marcii Nike avand mai mult decat senzatia de confort: a devenit si vizibil, rezultand astfel pantofi sport cu un design agresiv dar totodata atragator datorita combinatiilor de culori puternice. Pantofii sport Nike Air Max pentru copii ofera usurinta in alergare datorita greutatii reduse si confort sporit in timpul plimbarilor lejere.

Cauti pentru copilul tau o pereche de pantofi sport Nike pentru alergat care sa-i dea energie pentru a activitatile in aer liber si sa-i ofere confortul si libertatea de miscare de care ai nevoie? Adidasii NIKE AIR MAX pentru copii, adidasii cu pernite si bule de aer pentru a absorbi socurile si a face mersul si alergatul mai confortabil prezentati mai jos fac parte din oferta magazinelor online FashionDaysAnswear.ro, , ReadytoWear, My ClosetOriginalsB-Mall  si Bodo Sport. Mai multe modele la preturi atractive pot fi cumparate si de pe renumitul site britanic amazon.co.uk, asta daca eventualele taxe de transport (daca este cazul) si timpul mai mare de livrare a comenzii justifica dorinta de a avea pentru copilul dvs. un anumit model mai special, Nike.

500 de modele NIKE aici

Disponibili in sute de modele, Nike Air Max de dama, pentru barbati dar si pentru copii, in culori variate clasice precum albul, negrul, rosu sau verde dar si mai contemporane precum fucsia, portocaliul sau gama de culori neon, adidasii de alergare marca Nike Air Max se reimprospateaza an de an cu noi colectii si serii limitate, insa ceea ce este de apreciat este ca vechile modele sunt inca in productie datorita succesului de care s-au bucurat, adeverind totodata si mitul potrivit caruia o data ce ai incaltat un pantof Nike, nu vei mai schimba brandul niciodata. Pot fi cumparati de la Answear.ro, Bodo Sport, ReadytoWear, My Closet, Originals si B-Mall in Romania si de pe site-ul extern amazon.co.uk.

Exit mobile version