Black&Decker PW 1300TD este o pompa cu presiune pentru spalat masina de 1300W si 100 de bari presiune ce antreneaza un debit de apa de 360 litri pe ora. Este dotata cu 3 pistoane axiale, placa oscilanta si cu supapa de siguranta automata. Are inclusa setul pentru detergent si filtrul de apa.

Lancea de spalare, tija cu duza roto-power precum si pistolul cu sistem de oprire totala (prin eliberarea manerului) fac din acest produs o pompa de spalare auto ergonomica, usor de utilizat.  Pompa cantareste 6,6kg, aparatul este prevazut cu rotile pentru manipulare usoara iar lungimea furtunului este de 3m, prin urmare daca ai nevoie de un aparat de spalat masina decent dar ieftin si fara a face rabat la calitatea produsului (vorbim de un produs original Black&Decker), acesta este cea mai buna optiune pentru garajul si masina ta.

Aparatul de spalat masina cu presiune PW1300TD de la Black and Decker este capabil sa indeparteze majoritatea straturilor de murdarie, prin urmare vei avea parte de aceleasi rezultate ca si cum ti-ai fi dus masina la spalatoria auto. Investitia, destul de mica, ti-o poti acoperi din aproximativ 20 de spalari (in 2 luni).

 

Intrucat calitatea si increderea conteaza, in tot ceea ce priveste automobilul tau, pompa de spalare cu presiune a masinii are o garantie de 24 luni. Produsul beneficiaza in acest moment de o reducere de pret: este mai ieftin cu 20% la Altex.

Exit mobile version