AB Circle Pro este primul aparat de fitness care poate izola eficient muschi abdominali laterali, si toate acestea la dvs. acasa fara a apela la un instructor specializat. Folosind aparatul de Fitness AB Circle PRO doar 3 minute pe zi veti obtine rezultate incredibile. Exercitiile cu Ab Circle Pro sunt usoare si distractive. Uitati de efectuarea de abdomene, acum puteti lucra muschii abdominali printr-o miscare distractiva si eficienta.

In curs de căteva săptămani un abdomen perfect. Este perfect si pentru exerciti Cardio. EFICACITATE DOVEDITĂ! Folosind aparatul de Fitness AB CIRCLE PRO doar 3 minute pe zi veti obtine rezultate incredibile.  Aparatul de fitness AB Circle Pro, il puteti cumpara online cel mai mic de aici.

Vezi aici gama de aparate de fitness pentru acasa

AB Circle Pro este primul aparat de fitness care poate izola eficient muschi abdominali laterali, si toate acestea la dvs. acasa fara a apela la un instructor specializat.

Aparat Fitness pliabil AB Circle Pro

Asa cum ati vazut si la televizor la reclamele Teleshopping AB Circle Pro este aparatul fitness pliabil de care aveti nevoie. In plus acest aparat de fitness poate fi folosit si pentru tonifierea gambelor si a feselor.  Este tot ce aveti nevoie pentru o silueta de invidiat. Folosirea acestui aparat ofera multe avantaje printre care faptul ca este usor de folosit, depozitat si mai ales, nu solicita spatele sau gatul.

AB Circle Pro Aparat Fitness pentru gambe si fese

Corpul dumneavoastra va arata impecabil datorita utilizarii Ab Circle Pro cateva minute pe zi. Prin miscari distractive, acest aparat pentru fitness isi face treaba pentru ca dumneavoastra sa aveti un tonus si o sanatate de invidiat. Sistemul de ghidaj este din tub de otel iar suporturile pentru genunchi sunt confortabili datorita materialului de silicon si plastic.

Aparatul Fitness AB Circle Pro este usor de pliat, pentru a fi depozitat usor si ergonomic dupa terminarea exercitiilor.

mai multe aparate de fitness pentru acasa

Aparatul de fitness AB Circle Pro da rezultate, metodele de fitness functioneaza. Si puteti afla asta si in timp real, montand aparatul Computer AB Circle Pro. Montaţi în câteva clipe computerul pe aparatul AB CIRCLE PRO. De ce merită? Deoarece primiţi informaţii utile chiar în timpul antrenamentului: măsoară durata antrenamentului, indică cantitatea de calorii arse, arată numărul exerciţiilor efectuate, usor de montat. De ce este util AB Circle Pro Computer?

Calculator rezultate AB Circle Pro

Urmărind pe computerul AB CIRCLE PRO in timp ce lucrati pe aparat durata miscărilor si numarul de calorii arse vă veti da seama că timpul de exercitiu se scurtează la jumătate! Economisiti in acest fel timp si energia dumneavoastră!  Computerul funcţionează cu 2 baterii obisnuite tip AA.

Exit mobile version