depurtat.ro

NIKON COOLPIX AW100

CEL MAI MIC PRET LA

altex | F64eMAG | evomag

Construit pentru a surprinde actiunea pe uscat sau in apa, Aparatul Foto compact NIKON COOLPIX AW100 este gata pentru aventura cand sunteti si dumneavoastra. Rezistent la apa, la soc si la inghet, este aparatul foto perfect pentru cei activi – fie ca este iarna, primavara, vara sau toamna. Displayul LCD este mare: 7,5 cm (3 inci), cu 460.000 de puncte: ofera reproducerea culorilor vii si contrast clar.

Optiunile de fotografiere ale aparatului foto digital Nikon Aw100 sunt aceleasi ca si la camerele Coolpix mai scumpe, o multitudine de optiuni automatizate ce nu necesita control, remediere si interventii ulterioare asupra fotografiei finale. Sunt disponibile doua moduri Auto: unul Nikon Easy care ajusteaza setarile in functie de sase scenarii de fotografii si cel necesar filmarii subacvatice. Pot fi setate optiunile ISO, white balance, compensarea expunerii, autofocus-ul dar si fotografierea continua.

Inregistrare film Full HD (1080p) cu sunet stereo: un buton dedicat pentru film faciliteaza inceperea inregistrarii actiunii. zoomul optic si functia de focalizare automata raman disponibile in timpul inregistrarii si puteti surprinde imagini in timpul filmarii. Dispune de o optiune de inregistrare film incetinita sau accelerata utilizand viteze de la 15 la 240 fps. Aparatul foto dispune de un conector incorporat HDMI compatibil HDMI-CEC pentru redare pe un televizor HD.

Nikon Coolpix AW100 este unul dintre putinele modele Coolpix care dispune de un mod de 1080p Full HD video, complet cu sunet stereo. Puteti seta calitatea filmului de 1920×1080 pixeli (două niveluri de calitate sunt disponibile), 1280x720p, 960×540 sau 640×480, tot la 30fps. Patru alte optiuni, HS 240fps și HS 120 fps, 60 fps HS și HS 15 fps va va permite sa filmati in miscare lenta sau rapida.

Tehnologia anti-incetosare contracareaza automat imaginile incetosate in patru moduri diferite. VR hibrid (reducerea vibratiilor prin deplasarea obiectivului si reducere electronica a vibratiilor) reduce efectul miscarii aparatului foto. Sensibilitatea ridicata la lumina ISO (pana la 3200) reduce riscul unor imagini incetosate in cazul subiectilor aflati in miscare rapida sau in conditii de iluminare scazuta. Selectorul celei mai bune fotografii (BSS) selecteaza automat fotografia cea mai clara dintr-o serie de 10 imagini consecutive.

Modurile de lumina dedicate asigura rezultate superbe in orice lumina, chiar si fara trepied. Modul cu iluminare din fundal cu HDR automat asigura detalii tonale impresionante in orice situatie. Modul Portret de noapte asigura scene de noapte si portrete de interior cu detalii frumoase. Modul Peisaj de noapte va permite sa realizati imagini clare la ISO scazut. Nu a fost niciodata mai usor sa obtineti imagini superbe.  Moduri automate regleaza expunerea si alte setari ale camerei pentru rezultate optime in aproape orice situatie. Focalizarea automata de mare viteza fixeaza subiectul pentru rezultate extrem de precise.

NIKON AW100, un aparat foto cu constructie robusta: rezistent la apa, soc si inghet. Rezistent la apa la adancimi de 10 m,

Nikon Coolpix AW100 este o camera foto rapida, prima fotografie o faci in mai putin de o secunda (0,8 secunde), in comparatie de exemplu cu Panasonic Lumix DMC TZ-20 (1,8 secunde),  Olympus TG-1 (2,1 secunde), Sony Cyber-Shot DSC-TX20Aparat Foto Nikon AW100 rezistent la apa, socuri si inghet - cu GPS incorporat (1,0 secunde) sau Pentax Optio WGAparat Foto Nikon AW100 rezistent la apa, socuri si inghet - cu GPS incorporat (1,3 secunde). Totodata, rapiditatea acestei camere foto este data si de viteza de fotografiere continua a cadrelor de 7,1 frame-uri pe secunda. După ce ați capturat o fotografie sau un clip video, puteti intra în modul de redare prin intermediul butonului de dedicat. Utilizatorul poate alege dintr-o serie de moduri de vizualizare, inclusiv full-frame, vedere marită, si vederi index de 4, 9 sau 16 miniaturi.

Sistemul GPS incorporat, busola electronica si harta lumii inseamna ca puteti atribui geo-etichete imaginilor dumneavoastra, va puteti orienta in locuri noi si puteti urmari traseul cand sunteti in miscare. Senzorul CMOS de 16 megapixeli extrem de sensibil si modurile dedicate pentru situatii cu lumina scazuta se combina pentru a asigura rezultate extraordinare in lumina puternica a soarelui, in timpul noptii sau in adancurile marii.

otter.ro

Nikon AW100 ruleaza pe o baterie litiu-ion dedicata, si inregistrează imagini precum si clipuri video pe carduri SD / SDHC / SDXC. Numarul  de fotografii care pot fi capturate cu o singura incarcare a bateriei este in medie de 250, numar ce poate fi majorat considerabil daca nu abuzati de blitz, gps, sau de vizualizarea fotografiilor anterior facute.

Panorama facila 360°/180°: va permite sa panoramati vertical sau orizontal pentru a crea panorame dinamice. Pur si simplu apasati declansatorul si miscati aparatul foto in fata dumneavoastra pentru imagini extraordinare cu peisaje vaste sau lumi subacvatice pline de culoare. Functia control actiune faciliteaza utilizarea aparatului foto sub apa sau cand purtati manusi. Se activeaza cu ajutorul unui buton dedicat aflat in partea laterala a aparatului foto. Modul subacvatic ajusteaza automat balansul de alb al aparatului foto pentru a surprinde scene subacvatice exact asa cum le vedeti. Sistemul de procesare a imaginii EXPEED C2 ofera functii avansate de inregistrare filme, performanta la sensibilitate ridicata si calitate maxima a imaginii. Dispune de tehnologia inovatoare Afisaj Clear Color de la Nikon care minimizeaza reflexiile, chiar si sub apa sau in lumina puternica a soarelui.

Pe partea dreapta a camerei este o usita de siguranta si protectie a acumulatorului, slotul pentru card, mini-portul HDMI, și portul Micro-USB port. Avand totul sub o singura usita de siguranta, precum si un sistem de blocare care necesita deblocare in doua puncte, este un aparat sigur, nu se va deschide accidental. Un aparat foto compact, fiabil, rezistent insa totodata cu un design subtire: dispune de un corp compact de 22,8 mm pentru portabilitate superioara.

COOLPIX AW100 – gata pentru activitati in aer liber

CEL MAI MIC PRET NIKON AW100 LA

altex | F64 | eMAG | evomag | 

 • camera foto rezistenta la apa, socuri si inghet,
 • senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli,
 • iluminare din spate,
 • Display cu sistem antirefractie si de diagonala mare,
 • design ergonomic pentru a putea fi utilizat cu o singura mana,
 • sistem incorporat GPS cu harta lumii si
 • busola electronica.
Caracteristici importante Nikon AW100
 • NIKON AW100, un aparat foto cu constructie robusta: rezistent la apa, soc si inghet. Rezistent la apa la adancimi de 10 m, rezistent la soc generat de caderea de la o inaltime de pana la 1,5 m si rezistent la inghet la temperaturi de pana la -10°C.
 • Senzor de imagine CMOS de 16 megapixeli cu iluminare din spate: mareste cantitatea de lumina pe care o primeste fiecare pixel, imbunatateste sensibilitatea si reduce zgomotul pentru performanta extraordinara in orice lumina. Obiectivul NIKKOR cu unghi larg si zoom de 5x va ofera o precizie exceptionala si o rezolutie clara (format echivalent 35 mm: 28-140 mm).
 • Sistem incorporat de pozitionare globala (GPS) si busola electronica: inregistreaza cu exactitate locul (latitudine si longitudine) in care a fost realizata o fotografie sub forma unor geo-etichete in cadrul datelor de imagine (EXIF). Puteti inregistra ruta atunci cand nu fotografiati sau puteti utiliza busola pentru a verifica locatia pe monitorul LCD.
 • Afisaj harta lumii: un instrument util de referinta, il puteti utiliza pentru a vedea unde ati realizat imaginile sau pentru a vizualiza rutele salvate in jurnalele GPS.

CEL MAI MIC PRET NIKON AW100 LA

altex | F64 | eMAG | evomag | 

answear.ro