Aparatul portabil de racire a aerului Air Cooler Alo Shop Teleshopping este ultimul gadget in reclamele TV asupra caruia merita sa ne indreptam atentia. Tinand cont ca un aparat de aer conditionat pentru o camera mica costa destul de mult, mai multe persoane se gandesc daca merita sa cumpere acest dispozitiv, aparatul de aer conditionat portabil de la Alo Shop. Air Cooler este foarte ușor de folosit. 

Aparat aer conditionat portabil Air Cooler Teleshopping

Aparat aer conditionat portabil Air Cooler Teleshopping

Aparatuld e aer conditionat Air Cooler este ieftin, mic, portabil, confera independenta, este simplu de folosit si nu doar ca raceste aerul ci si umidifica si purifica. Evident nu ne putem astepta la niste rezultate fantastice, insa isi merita banii. Răcorește, purifică și umidifică aerul, este Portabil – poate fi folosit atât cu un cablu de alimentare USB, cât și cu baterii, este Ușor de folosit – pui apă și îl pornești, Include două trepte de viteză și lumina de funcționare si este Compact – ocupă puțin spațiu și poate fi poziționat oriunde: pe masă, pe birou, pe noptieră sau în mașină.

Pretul Air Cooler este unul foarte competitiv si incanta, in cel mai rau caz daca aceasta solutie nu este cea optima parerea mea este nu ar trebui sa avem multe regrete daca l-am cumpara.

Aparatul de aer conditionat portabil Air Cooler functioneaza si pe baza de baterii, ceea ce nu este neaparat un lucru foarte bun, stiut fiind ca puterea acestora nu pot reprezenta o solutie pentru un aparat care sa functioneze optim in zilele caniculare in care volumul de aer foarte cald ce necesita racire are nevoie de un aparat puternic. Dar din nou, faptul ca este portabil iar pretul acestuia este foarte mic in comparatie cu orice aparat de aer conditionat portabil ba chiar a unui ventilator portabil sau cu conectare la priza.

Air Cooler aparatul de aer conditionat portabil ce functioneaza cu baterii si cablu USB

Ceea ce ne place este ca acest aparat de aer conditionat portabil este mic cat o boxa portabila si poate utila un autovehicul ce nu dispune de aer conditionat sau in care acesta nu face fata in zilele foarte caniculare. Pentru pretul platit credem ca merita aceasta mica distractie.

Air Cooler este ideal atât acasă, cât și în călătorii pentru că este mic și ușor de transportat. Ceea ce este important este ca te răcorește în doar câteva secunde. Și ce este minunat e că nu ești dependent de prize sau cabluri. Poate fi așezat oriunde și îți oferă mobilitate completă, deoarece funcționează pe bază de baterii. O idee foarte buna ar fi daca Air Cooler ar fi conectat de exemplu la bricheta masinii, insa si cumpararea unor acumulatori reincarcabili ar fi o solutie destul de buna. Insa, in pachetul lui vei găși și un cablu USB. Astfel, poți alege să îl conectezi oricând la priză, dacă ai deja un adaptor cu USB. Si cum exista deja adaptoare USB pentru bricheta masinii credem ca acest punct ar fi rezolvat.

Aer conditionat portabil conectare USB ce functioneaza si cu baterii

Aparatul portabil de răcit aerul Air Cooler este destul de eficient, compact și foarte ușor de folosit, iar tu vei scăpa de grija căldurii insuportabile, atât acasă cât și la birou sau chiar în mașină. Doar umpli cu apă rezervorul integrat, iar datorită tehnologiei de evaporare și a filtrului special conceput, aerul este răcit, purificat și umidificat cât ai bate din palme.

Puterea aparatului Air Cooler este de 2.5 W, se alimenteaza la 6V DC (4x baterii 1.5V, tip AA) sau la 5V DC (USB). Capacitatea rezervorului de apă este de 380 ml.

Aparatul portabil de aer conditionat Air Cooler vazut la televizor in reclamele teleshopping este prevăzut cu 2 niveluri de intensitate, pentru ca tu să îl poți regla așa cum îți dorești. Iar pentru o adiere și mai răcoroasă, poți să îi adaugi câteva cuburi de gheață. Cu Air Cooler, spațiul tău personal se transformă instantaneu într-unul plăcut și răcoros. Serile cu cei dragi vor fi mult mai relaxante. Doar umpli rezervorul cu apa, îl pornești și îl lași să funcționeze.

Air Cooler aer conditionat portabil

Daca credeti ca un aparat atat de mic nu poate face fata, va invitam sa vedeti acest videoclip de prezentare al unui aparat de aer conditionat asemanator ca marime, videoclip inregistrat de renumitul reviewer Unbox Therapy. Ce-i drept, acest aparat de aer conditionat portabil costa cam de 5 ori mai mult decat cel din oferta Alo Shop TV.

https://www.youtube.com/watch?v=ELbwD21-r3k

Aparatul Air Cooler poate fi cumparat online de la Alo Shop TV, iar pretul este redus exact in perioada in care simtim ca avem nevoie de un aer mai racoros in casa.

Exit mobile version