Seturi complexe, circuite si arene de locuit, lupta sau antrenament pentru micro/nano si mini robotii inteligenti electronici Hexbug. Seturi ce vin cu mici roboti inclusi, seturi cu muzica si lumini, cu rampe, porti rabatante, spirale, cai de acces, indicatoare si parcari pentru micile creaturi HexBug. Mai multe seturi si arene de lupta pentru micro robotii inteligenti de jucarie HexBug precum si noile modele de mini roboti inteligenti, paianjeni si alte insecte sau pestisori Hexbug ii gasesti in oferta eMAG.

 

Seturi si Arene Hexbug

 

Set Nano Battle Bridge – Hexbug

 

Set Nano Battle Bridge – Hexbug. Setul permite copiilor sa creeze cel mai complex teren de lupte pentru Hexbug Nano. Gandacii trebuie asezati la capetele arenei etajate, de unde ei vor fugi peste un pod portocaliu printr-o poarta cu sens unic si se vor intalni in centrul platformei de lupta. Gandacii se imping si isi ciocnesc adversarul in afara arenei de lupta, pana cand ramane doar unul dintre ei si devine campion. Setul vine cu 29 piese usor de asamblat si 2 gandaci Nano, modele rare. Baterii: 1 x AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 9 x 35.5 x 43.2 cm.

 

Set Nano Hive Habitat Set – Hexbug

 

Set Nano Hive Habitat Set – Hexbug. Primul mediu transportabil de joaca Hexbug Nano. Poate fi modificat si adaptat cerintelor utilizatorului deoarece se realizeaza prin asamblare din mai multe piese componente. Contine o rampa centrala pentru interactiuni Nano multi-nivel si o platforma cu punte de imbinare la care copiii pot atasa diverse accesorii pe masura creativitatii lor.

Un fiecare punct de imbinare se pot introduce o varietate de accesorii noi pentru locul de joaca, cum ar fi opritoarele, ce actioneaza ca stalpi de lovire pentru Hexbug Nano, steguletele rotative, ce directioneaza gandacii catre rampe sau alte obstacole cum ar fi caruselele sau chiar balansoarul, pe care energicul si jucausul Nano va putea sa-l exploreze. Acum copiii pot sa-si directioneze colectia de Hexbug Nano intr-un habitat portabil! Setul Hexbug Nano Hive Habitat poate fi conectat cu orice alt set Nano Habitat sau folosit independent. Poate fi strans cu usurinta si transportat cu ajutorul manerului.

Parintii vor aprecia usurinta cu care se poate face ordine dupa ce se termina joaca cu acest set Hexbug Nano Hive Habitat. Setul contine: 1 centru de joaca pliabil/ transportabil cu spatii etajate si rampa, 1 Microrobot Hexbug Nano Mutation extrem de rar, 35 piese de construit usor de asamblat dintre care: 16 opritoare, 2 carusele, 1 balansoar.Baterii: AG13 (sunt incluse).Dimensiuni: 11.4 x 17.8 x 40 cm.

 

HexBug – Nano Construct Habitat

 

HexBug – Nano Construct Habitat. Imbunatatind un produs remarcabil, care a primit premiul Specialty Toy of the Year Award in anul 2011, setul Nano Hexbug Habitat a fost actualizat cu sistemul Construct Habitat, ce contine noi parti modulare si accesorii, care sa dea un plus de creativitate timpului de joaca. Folosind setul Nano Construct Habitat, posesorii de Hexbug Nano pot sa construiasca un loc de joaca adaptat dorintelor lor, pe care micutul robot sa-l traverseze.

Fiecare celula hexagonala are puncte marcate de imbinare, pe care copiii sa le personalizeze, dand frau liber creativitatii. Fiecare punct de imbinare poate fi utilizat pentru o varietate de accesorii noi pentru locul de joaca, dintre care opritoare, ce actioneaza ca stalpi de lovire pentru Hexbug, steguletele rotative, ce directioneaza gandacii catre rampe sau alte obstacole cum ar fi caruselele sau steguletele, cilindri orizontali si verticali prin care sau pe sub care Nano sa treaca si chiar un balansoar pe care energicul si jucausul Nano sa-l exploreze. Noile celule hexagonale vin cu pereti demontabili, permitand ca mai multe celule sa poata fi conectate intre ele, creand un mediu divers, pe mai multe nivele. Acest set poate fi conectat cu orice alt set habitat pre-existent sau folosit ca un produs independent. Setul contine: 1 microrobot Nano Mutations extrem de rar, 45 piese noi pentru pereti, 10 piese usor de asamblat pentru pista, 8 opritoare, 8 steaguri reglabile, 1 balansoar, 1 carusel, 1 cilindru vertical si 1 cilindru orizontal.

 

Set Nano Construct Elevation – Hexbug

 

Set Nano Construct Elevation – Hexbug. Setul Hexbug Nano Elevation Habitat este dotat cu o spirala multi-nivel si poduri, ce pot gazdui o intreaga colectie de gandaci Hexbug Nano si permite fiecarui gandac Nano sa-si intinda piciorusele din cauciuc pentru a traversa prin mini-comunitatea nou aparuta. Traseul personalizat include o rampa in forma de spirala pe 2 nivele, oferind micilor exploratori Nano cea mai frumoasa priveliste din oras. Setul a fost imbunatatit cu sistemul Construct Habitat, ce contine puncte de imbinare pe fiecare celula hexagonala, permitand utilizatorului sa personalizeze locul de joaca. Foloseste opritoarele, steagurile reglabile, caruselele, cilindrii verticali si orizontali si balansoarele pentru a crea labirinturi si obstacole pentru Nano si priveste-l in timp ce incearca sa-si gaseasca drumul printre ele.

Foloseste stalpii inclusi pentru a construi rampa pe mai multe nivele si lasa-i pe Nano sa ajunga la nivelul de sus folosind rampa in forma de spirala. Portile cu sens unic incluse te vor ajuta sa directionezi roboteii in habitat. Poate fi folosit ca set independent sau in combinatie cu alte seturi Nano Habitat existente. Setul contine 1 microrobot rar Hexbug Nano, peste 40 piese usor de asamblat, dintre care: 8 opritoare, 1 carusel, 1 cilindru orizontal, 1 cilindru vertical, 1 balansoar.Baterii: AG13 (sunt incluse).Dimensiuni: 10.2 x 35.6 x 43.2 cm.

 

Set Nano Glow in Dark Habitat – Hexbug

 

Set Nano Glow in Dark Habitat – Hexbug. Posesorii de Hexbug Nano vizibil in intuneric pot crea acum o varietate de locuri de joaca pe care micile creaturi sa le traverseze, folosind setul Glow in the Dark Hexbug Habitat. Setul e conceput pentru a dezvolta creativitatea copiilor si abilitatile motrice fine si sa alimenteze ore intregi de joaca imaginativa. Setul contine 2 gandaci Hexbug Nano Mutation extrem de rari, vizibili in intuneric, 4 piese curbe, vizibile in intuneric, usor de asamblat, 3 piese drepte vizibile in intuneric, usor de asamblat si 3 piese hexagonale, vizibile in intuneric, oferind o mare varietate de configuratii.Baterii: AG13 (sunt incluse).Dimensiuni: 6 x 35.3 x 43 cm.

 

Jucarie Set V2 Barrel Roll – Hexbug

 

Jucarie Set V2 Barrel Roll – Hexbug. Include un tub de forma spiralata. Gandacelul robot se poate catara vertical prin traseu, iar daca aterizeaza cu picioarele in sus, se poate ridica singur inapoi pe picioare. Setul include: un gandacel Nano V2, un tub spiralat de 180 grade, un tub drept, 2 tuburi semi-cerc, 4 tuburi curbate, un tub curbat forma Y, 12 conectori, 6 suporti, 2 baze de celule Hex la care se pot indeparta peretii si portile, 2 steaguri rotative. Functioneaza cu o baterie AG13 (este inclusa). Dimensiuni: 40 x 27.3 x 4.1 cm.

 

Jucarie Set V2 Sky Max – Hexbug

 

Jucarie Set V2 Sky Max – Hexbug. Setul include trei nivele de tuburi 3D, platforme cu obstacole, un turn de control de tip zgarie-nor. Piesele pot fi conectate in orice fel pentru a putea fi explorate de Nano V2. Setul contine: un gandacel Nano V2, un tub spiralat, o piesa tip cuib de cioara, 3 tuburi drepte, 8 tuburi curbate, un tub curbat in forma de Y, 17 conectori, 6 suporti pentru piste, 2 celule Hexbug la care se pot indeparta peretii si portile, 4 piste curbate, 8 carlige fixe, 4 steaguri rotative. Functioneaza cu o baterie AG13 (este inclusa). Dimensiuni: 49 x 26.7 x 4 cm.

 

Jucarie Circuit Enforcer Road – Hexbug

 

Jucarie Circuit Enforcer Road – Hexbug. Tagamoto Enforcer Road Set este cel mai complex set, ce asigura interactiunea dintre utilizatori si masinile lor mai mult decat oricand inainte. Setul vine cu 2 masinute Tagamoto cu lumini si sunete (o masina rosie de curse si o masina de politie), 30 de coduri de bare si peste 65 piese usor de asamblat intre ele. Setul contine: 2 vehicule cu lumini si sunete; 3 coli totalizand 30 coduri de bare si 65 piese usor de asamblat, dintre care: piste drepte, intersectii de 4 drumuri, piste curbe, bucle, intersectii in T de trei cai, drumuri infundate, stalpi de iluminat, indicatoar duble si simple tip panou, conuri, butoiase, indicatoare de strada, schimbator de drum pentru parcare, parcare, indicator STOP, cabina incasare taxe autostrada, schimbatoare mobile de drum. Functioneaza cu 2 baterii AG13 (sunt incluse). Dimensiuni: 51 x 30 x 6 cm.

Mai multe seturi si arene de lupta pentru micro robotii inteligenti de jucarie HexBug precum si noile modele de mini roboti inteligenti, paianjeni si alte insecte sau pestisori Hexbug ii gasesti in oferta eMAG.

Exit mobile version