decathlon.ro

Arta rujului de buze. Rujul este indispensabil! Buze roşu carmin sau roz fucsia ? Toate visăm la ele! Departe de a fi rezervat îndrăzneţelor sau expertelor, rujul de buze reprezintă atuul seducţiei prin excelenţă : acesta iluminează tenul şi conferă o notă glamour inimitabilă! Urmăriţi această lecţie de frumuseţe şi deveniţi o profesionistă a aplicării rujului de buze! Spor la învăţat!

mindblower.ro
 Timp necesar: Mai puţin de 5 minute.

Aceasta lectie de frumusete de la Yves Rocher este prezentata cu ajutorul urmatoarelor produse cosmetice profesionaleBalsamul reparator pentru buze KariteCreionul pentru buze Couleurs NatureRujul cremos hidratant sau Rujul Roşu Absolut şi Gloss-ul pentru volum Sexy Pulp.

 

Pregătiţi buzele : balsamul hidratant

Pentru a ingriji buzele, hidrataţi-le cu Balsamul reparator pentru buze Karite Dimineaţa, un strat subţire este suficient. Seara, aplicaţi pe buze Balsamul reparator pentru buze Karite într-un strat gros. Acest efect de mască hrăneşte intens buzele. Balsamul pentru buze cu unt de Karité, repară buzele uscate pentru o senzaţie de confort imediat.

Durata acestei etape: 1 min

Balsamul reparator pentru buze Karite - Yves Rocher

vezi oferta aici

 

Conturaţi buzele: creionul

Pentru a contura forma buzelor Dvs., trasaţi un contur cu ajutorul Creionului pentru buze Couleurs Nature cel mai apropiat de culoarea rujului pe care doriţi să îl utilizaţi. începeţi prin a sublinia buza superioară, apoi mijlocul buzei inferioare. Urcaţi apoi din centrul buzelor către colţuri. Pentru un efect natural, estompaţi uşor conturul către interior. Opriti-va la comisura buzelor pentru a conferii gurii un aspect rotund.

Ameliorati apoi rezistenta rujului de buze cu ajutorul creionului pentru buze. Pentru un efect de lungă durată, aplicaţi Creionul pentru buze Couleurs Nature pe toată suprafaţa buzelor, drept bază. Haşuraţi uşor centru buzelor. Conturarea buzelor este o etapă esenţială pentru aplicarea rujului de buze. împiedică rujul să se întindă de-a lungul zilei sau al serii.

otter.ro

Durata acestei etape: 3 min

Creion contur de buze Couleours Nature pentru contur si consistenta

Creionul retractabil pentru buze creionează și conferă buzelor efectul de volum, pentru un machiaj perfect. Textura sa catifelată și mătăsoasă este delicată și confortabilă. De acum, rezistența machiajului nu mai este o dorință, ci o realitate! Mina retractabilă care își păstrează precizia pe măsura aplicărilor. Ingrediente de origine vegetală : ulei de Jojoba, ceară de Carnauba, ceară de Candelilla, vitamina E.

vezi oferta aici

 

Coloraţi buzele : rujul de buze

Pentru a conferi intensitate machiajului buzelor, aplicaţi Rujul cremos hidratant sau Rujul Roşu Absolut in interiorul conturului deja trasat, cu ajutorul pensulei pentru buze. Coloraţi buzele de la interior către exterior.

Rujul cremos hidratant: in nuanţe pure şi satinate, cu ulei de susan bio nutritiv. O textură fondantă, hidratantă, cu ulei de susan bio nutritiv, acoperire impecabilă chiar de la prima aplicare şi buze învăluite în nuanţe sublime, netede şi luminoase.

Rujul Absolut: culori intense si rezistenta îndelungata astfel încât uitati că il purtati pe buze.

Durata acestei etape: 1 min

Arta rujului - cum aplici rujul pe buze

Rujul cremos hidratant | Rujul Roşu Absolut

 

Rezultat final

Aplicati gloss-ul pentru volum Sexy Pulp pentru buze cu volum, hidratate, ultra-strălucitoare. Descoperiți textura ultra-fină și nelipicioasă care conferă volum buzelor, pentru o senzație de naturalețe. Optați pentru ultra-strălucire, culori luminoase și sidefate. Aplicatorul suplu şi precis se adaptează formei buzelor, acestea sunt perfect evidențiate si conturate. Testat sub control dermatologic.

In acest moment cunoaşteţi secretele unui zâmbet glamour!

Glossul de buze pentru volum si stralucire: Sexy Pulp de la Yves Rocher

Gloss volum si stralucire Sexy Pulp

answear.ro