Am descoperit aici, colecția de tablouri ale Andreiei Martinescu, Aripi de înger. Tablouri unicat, cu teme îngerești, care pe lângă artă invocă atragerea de energii pozitive.

Cine este Andreia Martinescu?

Nu, nu este prezentatoarea Stirilor ProTV, Andreea Marinescu! Fac această mențiune, întrucât Google cumva încurcă borcanele.

Andreia Martinescu este un artist profesionist, multidisciplinar (pictor, scenograf, regizor, scriitor), nascută în Ardeal, locuiește în București, premiată în Italia, Marea Britanie, Belgia, SUA, Mexic, Japonia, Spania, Franta.

Experiență artistică

Are o experienta de peste 20 de ani in crearea proiectelor artistice: pictura pe panza si pe alte tipuri de suporturi, ilustratie de carte si carduri oracol, decoruri si costume pentru spectacole si evenimente private, decoratiuni interioare, filme de scurt metraj cu tematica initiatica.

Andreia Martinescu sustine cursuri in domeniul artelor, ateliere de arta prin pictura intuitiva, (calatorie spirituala catre sine). In ultimii ani, Andreia s-a axat pe lucrari cu teme ingeresti. Picturile ei in afara de a fi materializate sub forma obiectelor de arta, acestea sunt obiecte terapeutice folosite in spatii diverse pentru a atrage energia pozitiva a locului unde sunt amplasate cat si ridicarea frecventei celor ce locuiesc acolo.

Dupa cursurile scolii populare de arte din copilarie, artista si-a urmat calea educatiei artistice la liceul de arte plastice N. Tonitza astfel punand baza educatiei artistice. Studiile superioare și cursurile urmate suplimentar in domeniul artelor au plonjat-o în lumea filmului, a teatrului și a televiziunii, unde artista spune ca a “învățat meserie, artă și să-si depășeasca limitele zi după zi”. Apoi in opozitie fata de informatiile si educatia primita la nivel formal, cursurile și atelierele de spiritualitate au ajutat-o să se elibereze de stereotipurile artistice, să capteze, să descifreze și sa materializeze ceea ce vede cu sufletul.

Colecția Aripi de îngeri – Tablouri Andreia Martinescu

Tablou Aripi de Inger – Andreia Martinescu 1
Tablou Aripi de Inger - Andreia Martinescu 2
Tablou Aripi de Inger – Andreia Martinescu 2
Tablou Aripi de Inger – Andreia Martinescu 3
Tablou Aripi de Inger – Andreia Martinescu 4
Tablou Aripi de Inger – Andreia Martinescu 5

Vezi întreaga colecție de tablouri ale Andreiei Martinescu, Aripi de înger.

Exit mobile version