depurtat.ro

Aspiratorul robot Cool Tech este solutia perfecta atunci cand orele petrecute acasa sunt valoroase. Un astfel de aspirator wireless robot este mic si usor, poate ajunge in toate colturile casei, poate trece pe sub majoritatea pieselor de mobilier si datorita senzorului pentru obstacole face toata treaba singur. Cool Tech robot este un aspirator wireless ce dispune de moduri multiple de aspirare si colectare. Accesorii incluse: acumulator, 3 lavete, mop, 4 perii, adaptor, manual de utilizare.

depurtat.ro

Caracteristici generale: Aspiratorul robot wireless Cool Tech are capacitatea recipientului de 0,2 L, are display cu led, o capacitate de aspirare: 0,31 KPA si o viteza: 23 cm/sec. Acumulatorul are 800mAh, ce ii permite un timp de utilizare de 30-45 de minute in functie de suprafata fiind reincarcabil in 2,5-3,5 ore la o tensiune de intrare: 100V- 240V. Tensiunea de iesire: 19V.

otter.ro

Dimensiunile Aspiratorului robot Cool Tech (mm): 291 x 92, are o greutate redusa de 1,3kg. Aspiratorul robot Cool Tech Wireless face parte din gama de aspiratoare robot mai ieftine, spre deosebire de modelul Samsung Navibot, si poate fi cumparat de aici.

answear.ro