Poate v-ati intrebat de multe ori daca merita sa cumparati un televizor smart ce inglobeaza ultima tehnologie, ultimul moft, ultimele caracteristici de tehnologie si design. Merita pretul platit? Nu va veti trezi ca in schimbul pretului ati primit strict o chestiune de marketing? Daca ati ajuns la acest articol inseamna ca va puneti intrebarea: merita sau nu merita sa cumpar un televizor cu ecran curbat? Care sunt avantajele si dezavantejele display-urilor curbate? Vom incerca mai jos sa exprimam cateva pareri si atu-uri ale ecranului curved tv, deja disponibile in oferta producatorilor precum Samsung, Sony, LG, Panasonic, Sharp sau Philips si oferite spre vanzare la preturi mai mici de magazinele online recomandate precum eMAG | evoMAG | CEL.ro |.

Designul televizoarelor curbate

Un design curbat al ecranului televizorului smart inseamna ca veti avea parte de o vizionare excelenta si, totodata, un aspect deosebit. Designul curbat, de o eleganta unica, aduce rafinamentul si stilul in casa dvs., prin curbele placute si tusele subtile ale finisajului metalic si ale jocurilor de lumina. Inseamna, totodata, o vizionare mai captivanta. Va invaluie si va ofera o imagine panoramica incredibila, pe care nu ati mai experimentat-o niciodata. Designul Smart Tv-urilor cu ecran curbat, eleganta este definita de modele, curbe si minimalism. Designul smart tv-urilor curbate se defineste prin aspecte minimaliste ale ecranului curved si eleganta si gratia ramei subtiri, metalice.

Televizoarele cu ecran curbat exploreaza o noua identitate de design, cu un aspect elegant, gratios si minimalist, si indiferent de modul in care ti-ai creat atmosfera in sufragerie, tehnologia nu va avea un caracter intruziv.

Cand ecranul curbat este un avantaj?

Diferențele dintre un televizor cu ecran plat și unul cu ecran curbat sunt destul de vizibile, mai ales în ceea ce privește contrastul, culorile și datorită acelui ușor efect 3D (mai mult este o iluzie acest efect, însă joacă un rol important în ceea ce privește experiența de vizionare). Un alt avantaj al televizorului cu display tip curved este faptul că rămâne mai ușor în câmpul vizual in cazul in care vizionati un film de la o distanta mai mica (cam cum se intampla de altfel in majoritatea livingroom-urilor unde acestea sunt amplasate).

Un televizor curbat nu merita sa fie cumparat daca nu vine cu o diagonala mare. Un dezavantaj al ecranelor curbate: cu cat diagonala mai mica cu atat efectul panoramic se pierde, aceasta problema fiind filtrata insa de producatorii de televizoare prin faptul ca nu sunt lansate modele mici. Acest dezavantaj se transforma intr-un avantaj: cu cat diagonala televizorului smart este mai mare cu atat mai mult se impune achizitionarea unui model cu ecran curbat. Merita mentionat insa ca aceasi formula se aplica si in cazul televizoarelor 3D sau cu rezolutii mari precum Full HD-ul sau 4K-ul. Nu are sens sa cumparati de exemplu un 4K cu diagonala de 82 cm, avantajele acestei rezolutii nu vor putea fi sesizate de ochii dvs. la aceste modele.

Modele Televizoare cu Ecran Curbat

Ecranele curbate sunt antireflexive nativ

Un alt avantaj al ecranelor curbate ar fi că datorită formei concave este mult ameliorată reflexia produsă de lumina ambientală. Forma curbată face ca ecranul să trimită lumina reflectată departe de linia de vizibilitate a utilizatorului. Reflexia luminii ambientale în ecran este o problemă majoră pentru rezolvarea căreia producătorii de televizoare au apelat la aplicarea unui filtru anti reflexiv care din păcate are ca efect secundar reducerea semnificativă a luminozității.

Un display curbat, ce reușește să fie anti reflexiv fără să facă acest compromis aduce un plus real în ce privește calitatea imaginii. Preturi mai mici si modele diverse de televizoare cu ecrane curbate ale unor marci premium (Samsung, Sony, LG, Panasonic, Philips, Sharp) vei gasi in oferta magazinelor online  eMAGevoMAG | CEL.ro |.

Ecranele curbate ofera panoramare si adancime

Ecranul curbat ofera o vedere panoramica excelenta, care va invaluie si va aduce in interiorul imaginii. Ecranul este curbat la unghiul potrivit pentru a oferi distanta optima de vizionare in camera dvs. de zi. De asemenea, ecranul cu o curbura usoara ofera o vizionare uniforma si echilibrata, in toate zonele sale. Ecranul curbat amplifica senzatia de adancime. Pregatiti-va sa experimentati imagini mai realiste ca niciodata. Televizorul dvs. curbat LED, Full HD, 3D sau 4K UltraHD va va oferi o senzatie de adancime mai intensa, aplicand diverse niveluri de imbunatatire a contrastului pe diferite zone ale ecranului, pentru a face divertismentul mai captivant si mai placut.

Un ecran curbat creaza un efect panoramic, care va atrage automat privirea spre ecran si va implica in actiune. Televizoarele cu revolutionarele ecrane curbate va vor duce in noua lume a vizualizarii imersive si va face sa va simtiti ca si cum ati fi chiar in mijlocul actiunii. Ecranul curbat intr-un unghi potrivit, va vor furniza distanta optima de vizualizare pentru sufrageria dvs si va ofera posibilitatea unei vizualizari uniforme si echilibrate din toate zonele ecranului. Vedeti cea mai buna calitate si profunzime a imaginii si cele mai precise detalii pe care le poate oferi un ecran al unui televizor in zilele noastre.

Ecranele curbate ofera realism

Imaginile prind viata pe ecranul unui televizor curbat, pentru ca dvs. sa beneficiati de o experienta de vizualizare cat mai realista. Prin aplicarea mai multor de niveluri de imbunatatire a contrastului la diverse zone si obiecte de pe ecran, imaginile pe ecranul curbat sunt mai clare, mai realistice, in mod special imaginile panoramice impresionante.

Oricat de mult am incercat in acest review sa va convingem de parerea noastra, daca sunteti in dubiu atunci cand va intrebati daca merita sa cumparati un televizor cu ecran curbat … tot ceea ce putem face mai mult este sa va spunem ca trebuie sa vedeti ca sa credeti! Părerea noastră este că un televizor smart cu ecran curbat reprezinta o investitie care merita pretul platit, pentru ca nu beneficiati doar de un design avangardist ci si de tehnologii specifice, de care veti beneficia instant, dar si de cele care fac televizorul dvs. smart pregatit pentru viitor (in cazul continutului FullHD, 4K sau 3D de exemplu).

Modele Televizoare cu Ecran Curbat

Preturi mai mici si modele diverse de televizoare cu ecrane curbate ale unor marci premium (Samsung, Sony, LG, Panasonic, Philips, Sharp) vei gasi in oferta magazinelor online eMAG | evoMAG | CEL.ro |.

Exit mobile version