Vă confruntaţi cu dureri permanente de spate, dureri care nu vă mai permit să vă bucuraţi de stilul dvs. de viaţă cu care v-aţi obişnuit? Se pare că nu sunteţi singurul! Mai există milioane de oameni cu astfel de dureri indiferent de vârstă. Va prezentăm revoluţionarul sistem: Banda de presopunctura Insta Life, soluţia adecvată pentru orice vârstă. Insta Life este un sistem de acupresură, părerea noastră fiind că poate oferi ajutor imediat în ameliorarea durerilor de spate, cu efect asupra nervului sciatic, acţionând de la talie până la gambe. Fixaţi Insta Life sub genunchi iar perna cu căptuşeală specială apăsa punctul de presopunctură care este situat chiar pe mijlocul gambei. Banda Insta Life poate calma durerea în scurt timp. O altă bandă de presopunctură contra alergii este Banda Dr Hay de la Dr Max.

Anual, durerile de spate fac tot mai multe victime. Indiferent carui segment de varsta ar apartine o persoana, si indiferent de sex, conform statisticilor, cca. 80% din populatie se confrunta la un moment dat cu asa numitele crize de lumbago. Asadar, cu toate ca parerea generala asupra durerilor de spate, este ca ele apar mai ales dupa o anumita varsta, se pare ca, tot mai multe persoane care nu au implinit inca 45 de ani, sufera de sciatica in toate variantele cunoscute. Nervul sciatic este cel mai lung nerv din corpul uman, incepand din zona mijlocului si ajungand pana la extremitatile picioarelor. Acesta este si motivul pentru care, durerile provocate sunt cumplite si radiaza pe toata lungimea piciorului, punand de cele mai multe ori persoana afectata, in imposibilitatea de a-si mai desfasura activitatile obisnuite.

Ce este banda Insta Life?

Asadar, InstaLife este un sistem care se aplica in zona genunchiului, mai exact dedesubtul acestuia, presand nervul sciatic si stopand durerea. Cel putin asa este prezentat procedeul InstaLife, atat pe site-ul oficial cat si pe forum, in cadrul dezbaterilor pe tema durerilor de spate.

Insta Life este un sistem de acupresură amelioreaza durerile de spate

Desi termenul de orteza nu este cel mai potrivit banda pentru presopunctura InstaLife are o actiune destul de asemanatoare. Avem de a face cu o banda adeziva, care se fixeaza perfect pe picior, fiind actionata de o pernuta care functioneaza simplu de tot, pe principiul acupresurii. Durerea este in permanenta tinuta sub control, pentru simplul motiv ca ergonomia InstaLife permite utilizarea indiferent de momentul zilei sau de activitatile desfasurate.

Cum poate ajuta Insta Life la durerile de mijloc?

Chiar daca te afli la birou, fie ca iti dedici timpul activitatilor casnice si fie ca mergi la antrenamente de recuperare, poti purta in permanenta centura InstaLife. Insta Life nu este o centura masiva sau incomoda asa cum sunt alte produse similare, asa incat poate fi ascunsa usor atat pe sub vestimentatia office cat si pe dedesubtul echipamentului de sala.

Durerile de spate, de regulă, sunt declaşanşate de nervul sciatic care este cel mai lung nerv din corpul omului, care porneşte de la mijloc şi se întinde până la extremităţile membrelor inferioare. Insta Life vă poate fi imediat de ajutor, deoarece poate acţiona pe punctul de presopunctură calmând durerile.

Insta Life este invizibil

Un alt avantaj al acestei centuri este ca sub haine nimeni nu va observa că purtaţi Insta Life! Se poate folosi la serviciu, în timpul antrenamentelor, sau în timp ce dormiţi, pentru un somn liniştit.

Mai multe benzi de presopunctură ieftine

Cand poti utiliza Inta Life?

Multumita centurii Insta Life vei avea parte de un somn odihnitor.  Dacă în timpul antrenamentului, a exerciţiilor fizice aveţi senzaţia de, sau simţiţi înţepături în spate, Insta Life vă poate fi de ajutor. În sfârşit vă puteţi juca cu copii nepoţii fără să mai simţiţi durere, noaptea nu mai trebuie să vă întoarceţi în pat când pe o parte când pe alta! Cu Insta Life, în sfârşit vă puteţi bucura de un somn liniştit şi odihnitor!

Cat costa Insta Life?

Pretul de vanzare recomandat al originalului Insta Life este de 199 de RON asa cum de altfel ati vazut si in oferta teleshopping. Insa, datorita ofertelor speciale ale magazinului ce comercializeaza exclusiv acest produs in Romania (Mediashop TV), Insta Life este mai accesibil.

Update: Daca pana de curand a fost oferta: “Al doilea produs la 179 RON” sau de obisnuitele reduceri de tip: “1 + 1 Gratis”, merită menționat că acum Banda de presopunctură poate fi cumpărată din start la un preț mai mic decât jumătatea ofertei de la TV. o puteți cumpăra de aici.

Oferta InstaLife 1 plus 1 Gratis

Oferta speciala Insta Life

Banda de presopunctura Insta Life o puteți cumpăra de aici. Vă recomandăm și banda de presopunctură din farmacia Dr Max.

Exit mobile version