Pietrele prețioase sunt minerale pure și rare care sunt deosebit de frumoase, decorative, sunt folosite ca pietre în bijuterii. Ele erau folosite ca bijuterii încă din epoca de piatră. Pietrele ca smaraldul, rubinul sau safirul erau cunoscute și foarte apreciate. Aceste pietre erau simbolul bogăției și rafinamentului, dintotdeauna reprezentau dorința multora dintre doamnele înaltei societăți. In cazul in care sunteti in cautarea unor bijuterii confectionate din pietre semipretioase (inele, cercei, bratari thailandeze sau bratari din piele) la preturi mici (de la 19 RON) va recomandam pe langa Roxannes si Magazinul de Mamica Iris Bijoux.

Un magazin de bijuterii recomandat:  Iris Bijoux ( Bijuterii by Iris ) . Preturi mici, modele unice (confectionate manual).

Pietrele prețioase deobicei sunt șlefuite cu fațete, astfel se accentuază luciul și se găsesc într-o mare varietate de forme și culori. Pe lângă frumusețea lor deosebită pietrele prețioase pot fi folosite pentru tratarea diferitelor boli datorită proprietățiilor de amplificare a energiilor. În unele mituri pietrele prețioase aveau puteri magice. Iti recomand si seria de mini articole Bijuterii cadou pentru Zodii.

 

Bijuterii cu pietre pretioase

Bijuteriile din pietre prețioase sunt sofisticate și elegante, care prin frumusețea lor vă pun într-adevar în valoare ținuta, fie că participați la o petrecere sau la o întâlnire de muncă, piatra prețioasă poate face diferența. Aceste bijuterii se adresează tuturor doamnelor care apreciază frumusețea și vor să fie întotdeauna perfecte indiferent de eveniment.

 

Rubinul

 

Rubinul este o piatră pretioasa recomandată pentru zodiile: Berbec, Taur, Rac, Leu, Scorpion, Săgetător, Capricorn. Culoarea specifică: roșu, grenă. Rubinul este considerat cea mai cunoscută piatră prețioasă roșie, este numit și regele pietrelor prețioase. Este considerată piatra succesului, în orice domeniu. Este o piatră excelentă energetică, echilibrează persoanele fragile, încurajează eliminarea oricărui obstacol. Mărește motivația și dragostea de viață. În plan mental induce o stare de spirit pozitiv și incurajează. Îmbunătățește relațiile de familie, matrimoniale, și viața sexuală. În plan fizic conferă putere și vigoare. Detoxifică corpul, sângele, mărește imunitatea organismului. Foarte benefic pentru sistemul circular, organelor reproducătoare. Rubinul radiază căldură și feminitate. Bijuteriile cu piatră de rubin simbolizează iubirea pasională.

 

Bijuterii cu rubine

 

Cercei din argint de inalta puritate (92,5% ) placati cu rodiu, in forma de floare cu o piatra de rubin si pietricele de zirconia. Inchizatoare tip carlig cu inchidere

 

Inel argint de inalta puritate (92,5%) in forma de floare cu rubin si zirconia. Placat cu rodiu. Marime inel 6.

 

Set cu accesorii din argint si piatra de rubin. Setul contine un pandantiv si o pereche de cercei cu carlig in forma de inima. Cercei- Lungime: 2,9 cm Latime: 1,2 cm Pandantiv- Lungime: 2,5 cm Latime: 1,2 cm

Smaraldul

 

Smaraldul este o piatră pretioasa recomandată pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător. Are culoare verde pal care este dat de conținutul de crom și vanadiu. Are un luciu mat. Este considerat piatra prosperității și iubirii împlinite. Grecii antici îl considerau piatra zeiței Afrodita, fiind simbolul frumuseții. Era considerată o piatră sfintă. Smaraldul are puternic rol protector pe toate planurile: protejează iubirea, bunurile, sănătatea. Aduce noroc și crește puterea de intuiție. Crește speranța în forțele proprii și creativitatea. Stimulează memoria, inteligența, capacitatea de comunicare, astfel este bun pentru perioada studiilor. Înlătură depresia și insomnia. Se spune că are capacitatea de a prezice viitorul.

Smaraldul întăreşte memoria, tratează arsurile stomacale şi ulcerele gastrice; mai e folosit şi în tratamentul bolilor de ochi, de inimă, sau ale vezicii biliare. Bijuteriile cu piatră de smarald simbolizează iubire și fidelitate față de persoana iubită.

 

Bijuterii cu smarald

 

Cercei din argint de inalta puritate (92,5%) placat cu rodiu, in forma de floare cu o piatra de smarald si pietricele de zirconia. Inchizatoare tip carlig cu inchidere. Lungime: 1,2 cm Latime: 0.5 cm

 

Cercei din argint de inalta puritate (92,5%) in forma de floricele cu pietricele din smarald si zorconia .Diametru 9 mm. Inchizator cu surub.

 

Pandantiv din argint de inalta puritate (92,5%) placat cu rodiu, cu pietre din smarald si zirconia. Lungime: 2,6 cm Latime: 1,7 cm.

 

Safirul

 

Safirul este o piatră pretioasa recomandată pentru zodiile: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Fecioară, Balanță, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Poate avea orice culoare cu excepția roșului. Cea mai frecventă culoare întâlnită este albastrul. Albastrul este dat de conținutul de fier și titan si are o strălucire aparte. Este considerată piatra înțelepciunii și a norocului. Competențele sale includ iluminarea spirituală și pacea interioară. Are un puternic rol protector, protejează împotriva energiilor negative, a ghinionului și împotriva monotoniei. Deschide mintea spre noi direcții și spre împlinire personală.

Conferă o stare de sănătate bună. Este considerat că oferă proprietăți de vindecare pentru reumatism, colici, și boli mintale. De asemenea, este considerat antidepresiv. Conferă clarviziune și sprijină efortul concentrat mental. Are putere mai mare dacă este purtat aproape de piele.

 

Bijuterii cu safire

 

Bratara din argint de inalta puritate (92,5%) cu margele patrate, fatetate din safir albastru. Bratara este ajustabila (18.75-21.25cm)

 

Inel din argint de inalta puritate (92,5%) cu pietricele din safir verde. Marime 7.

 

Inel din argint de inalta puritate (92,5%) cu safir albastru si topaz alb. Placat cu rodiu. Marime 7.

 

Cercei din argint de inalta puritate (92,5%) placat cu rodiu, in forma de semicerc cu pietre de safir, diamant alb si zirconia. Inchizatoare cu surub.

Exit mobile version