Bijuteriile handmade fac parte dintr-o categorie speciala. De ce oare? Deoarece aceste bijuterii povestesc volume despre persoana care le poarta. Bijuteriile handmade au aparut din nevoia de exprimare a unicitatii si originalitatii.  Aceste bijuterii reprezinta ineditul, unicitatea si pasiunea, ele pot fi cadoul ideal pentru o personalitate rebela si deseori nonconformista, sau orice persoana care pretuieste creativitatea.

Totodată bijuteriile handmade sunt ideale atunci cand iti doresti o bijuterie care este unicat, cu toate acestea la un pret accesibil, care sa se potriveasca personalitatii tale si nu in ultimul rand sa fie realizata exact cum ti l-ai imaginat. Satisfactiile adevarate vin atunci cand porti aceste creatii, in timp ce ele sunt admirate si dorite de catre persoanele din anturajul tau.

Toate produsele din aceasta categorie sunt realizate manual, si sunt unicate. La cerere pot fi refacute cu modificari minime (de exemplu cu alte pietre, sau alta marime), din acest motiv si preturile difera. La aceasta categorie garantia pentru produse este de 30 de zile.

Cercei finuti realizat manual din margele de coral spongios si sarma argintata, aliaj antialergic fara nichel. Lungime: 4.8 cm.

 

Bratara handmade cu jad verde.

 

Inel reglabil din chihlimbar baltic visiniu decorat cu sarma argintata, aliaj antialergic fara nichel.

Colier unicat, realizat manual din margele lapis lazuli 8mm si sarma argintata, aliaj antialergic fara nichel.Lungimea colierului este de 44 cm.

 

Cercei finuti realizati manual din margele de lapis lazuli si sarma argintata, aliaj antialergic fara nichel. Lungime: 5.5 cm.

Pandantiv unicat, handmade din piatra ametist fatetat 20 mm, decorat cu sarma argintata. Aliaj antialergic fara nichel.