depurtat.ro

Black Friday Ceasuri Pierre Cardin reducere 60% la modelele de dama. Ne-a soptit o picatura de ploaie ca pretul ceasurilor de lux Pierre Cardin vor beneficia de o reducere consistenta de pret (60%) de Black Friday la magazinul online Fashiondays. Designer vizionar si revolutionar, Pierre Cardin exploreaza universul modei de peste 60 de ani fara a-si schimba filosofia: “Talentul si gustul nu sunt suficiente, doar stilul conteaza”. El a fost declarat un reper al industriei de moda inca de la primele sale colectii din anii 50 si 60, devenind renumit pentru modelele sale indraznete si futuriste. Pierre Cardin a fost printre primii creatori ai unei linii de designer care promova grija fata de mediu, numita “Environmental art.” Eticheta Pierre Cardin poate fi gasit acum pe numeroare produse, printre care imbracaminte pentru barbati, parfumuri, ceasuri, piese de ceramica, mobilier, ceasuri de mana pentru barbati si femei ba chiar si pe ceasuri decorative pentru camera.

Pierre Cardin si-a inceput lungul sau drum in fashion in anul 1950, incepand prin a crea costume si masti pentru teatru. In anul 1953 a prezentat prima sa colectie personala de imbracaminte pentru femei. A fost adorat de acestea pentru ceea ce a ramas in istoria modei drept “bubble dress”. In 1959, designerul Pierre Cardin a prezentat prima colectie pret-a-porter in magazinul Printemps. Pierre Cardin urma sa devina o vedeta, hainele lui futuriste, iesite de pe platourile filmelor SF erau la mare cautare in anii ’60, cand toata lumea era entuziasmata de idea calatoriei pe luna. Pasiunea lui timpurie pentru arhitectura avea sa-l urmeze toata viata, influentandu-i atat siluetele dominate de taieturi geometrice, cat si domeniile adiacente modei in care s-a implicat creativ: design de interior si accesorii fashion, si aici nu ne referim doar la ceasurile autentice Pierre Cardin ci si la genti sau pantofi de dama. Ce razbate e viziunea cu care si-a urmat crezul artistic – acela de a democratiza arta si design-ul, cautand nu sa le revolutioneze, ci mai curand sa le accesibilizeze pentru noi toti.

 

De unde cumperi ceasuri de mana Pierre Cardin pentru femei?

Mai multe modele de ceasuri de mana pentru femei din colectia Pierre Cardin, pot fi cumparate la preturi mai mici din magazinele Fashiondays.ro, eMAG.ro, watchshop.roelefant.ro.

depurtat.ro

otter.ro

Ceasurile de dama Pierre Cardin le gasesti in magazinele: Fashiondays.ro, eMAG.ro, watchshop.roelefant.ro.

answear.ro