Magazinul online de aparate foto & video, echipamente si instrumente fotografice profesionale F64 va derula in Octombrie campania Black Friday PRO. Aceasta campanie este destinata profesionistilor foto-video. Vor fi puse la bataie branduri foto de top precum : Canon, Nikon, Sony, Elinchrom, Sandisk, Sigma si Tamron. Black Friday PRO 2014 se desfasoara intre data de 24.10.2014 ora 00:00 si 26.10.2014 ora 23:59:59.

Reduceri spectaculoase de preturi de Black Friday Pro 2014 la echipamentele fotografice profesionale dedicate profesionistilorLanding page-ul unde F64 a pregatit cele mai atractive reduceri pro cu ocazia Black Friday-ului pentru echipamente fotografice profesioniste – reduceri ce vor avea o valoare totala pe parcursul acestui weekend de 350.000 euro – este aici: Black Friday PRO

Cine sunt fotografii profesionisti?

 

Fotograful profesionist este acel fotograf care dobândește peste 50% din câștigurile sale din activități fotografice. Acesta poate fi un angajat la un ziar sau poate stabili contracte pentru fotografierea diverselor evenimente sau pentru a ilustra anumite reclame. În această categorie pot fi introduși și fotografii paparazzi și cei de fine art care fac fotografii, dupa care le oferă spre vânzare sau publicare.

Ce înseamnă un aparat foto profesional?

Un aparat foto profesional presupune în primul rând durabilitate, rezistență la condiții dificile, un senzor full frame și un acces cât mai rapid și ușor la setările principale, cum ar fi modul și timpul de expunere, diafragma, ISO, balansul de alb și setările privind calitatea imaginii, acces direct facilitat de obicei printr-un buton special . Mai mult, un aparat foto profesional va permite o viteză cât mai mare de sincronizare cu blițul,ideal de 1/500 sau 1/1000 sau măcar de 1/250. Iar de când zona video crește pe zi ce trece, un aparat foto profesional trebuie să fie capabil și să filmeze cât mai bine. Ergonomia este și ea importantă, ca să nu mai vorbim de viteza de rafală, atât de utilă în cazul fotografilor de evenimente sportive. De asemenea, acest tip de aparate au în general un obturator garantat la cât mai multe cicluri de utilizare.

Landing page-ul unde F64 a pregatit cele mai atractive reduceri pro cu ocazia Black Friday-ului pentru echipamente fotografice profesioniste – reduceri ce vor avea o valoare totala pe parcursul acestui weekend de 350.000 euro – este aici: Black Friday PRO.

Exit mobile version