Îngrijiţi-vă de sănătatea dumneavoastră şi a familiei cu fantasticul blender FitMix. FitMix nu este un turmix obişnuit, este mult mai mult! FITMIX este ideal pentru sucurile din fructe, pentru turmixurile sănătoase din fructe şi pentru pregătirea băuturilor energizante cu cereale. În câteva clipe se pot prepara, îngheţate cremoase, sau deserturi gustoase. Deoarece în bol se poate turna chiar şi apă fierbinte, din legume/zarzavaturi proaspete (crudităţi) se pot prepara supe fierbinţi. Sucuri din fructe proaspete, turmixuri de fructe sau deserturi cremoase, toate naturale şi sănătoase în doar câteva clipe!

Vă recomandăm să citiți și Câteva impresii și păreri în review-ul despre Blenderul Delimano Nutribullet.

Vezi pretul blenderului Fitmix la eMAG.ro.

Vezi OFERTA DE BLENDERE SI MULTIFUNCTIONALE DE BUCATARIE

Cel mai mic pret la Blenderul FitMix la Mediashop

Cel mai mic pret la Blenderul FitMix

Blenderul Fitmix are un randament marit si cutite ascutite ca briciul. Datorita motorului de 450 W răcit cu aer şi a celor 4 cuţite piranha super ascuţite, Fitmix mărunţeşte în câteva clipe fructele, legumele/zarzavaturile, fără a fi nevoie să renunţati la valoroasele fibre şi vitamine, deoarece şi acestea rămân în turmix. Stabilitatea aparatului este asigurată de ventuzele din silicon de pe talpa aparatului.

Blender FitMix cutite Piranha

Datorită celor 3 butoane ergonomice luminate pentru trei funcţii şi a celor 2 trepte de viteză, folosirea este extrem de uşoară! Cu FitMix, dumneavoastră, preparaţi turmixuri gustoase şi sănătoase, precum şi pireuri delicioase din fructe /legume indiferent că sunt moi sau tari. Mulţumită cuţitelor puternice şi a aşezării acestora, aparatul aspiră în jos materiile prime cu aşa numita tehnologie circulatorie, la fel ca un aspirator. FITMIX face faţă cu uşurinţă chiar şi gheţii, în acest fel puteţi prepara îngheţate şi deserturi gustoase cu gheaţă.

Blender Multifunctional FitMix

Blenderul FitMix este accesorizat cu un bol uriaş cu capacitatea de 1,5 litri din policarbonat practic este incasabil, cu capac special cu deschidere, în acest fel puteţi condimenta şi mai târziu, pe parcursul pregătirii băuturile şi turmixurile preferate. Proiectanţii aparatului au conceput aparatul pentru ca să fie cât mai practic, de aceea capacul este în acelaşi timp şi pahar măsură. Mai mult, au dotat în partea de jos a bolului o canea (robinet), pentru ca şi copiii mici sau mari să-şi poată turna cu uşurinţă băutura preferată în pahar. Pe baza experienţei clienţilor, copiii adoră această inovaţie!

Blenderul FitMix – performanta si putere

Dacă acum comandaţi revoluţionarul blender FitMix, veti primi cadou caietul cu reţete delicioase, băţul special pentru prepararea îngheţatei, precum şi minirobotul pentru mărunţit, tocat, răzălit în câteva clipe. Nu rataţi această ocazie unică! Valoarea cadourilor poate fi de câteva sute de lei daca le-ati fi cumparat separat.

FitMix inseamna:

 • un blender revoluţionar
 • un partener ideal în bucătăria dumneavoastră
 • motor puternic cu randament de 450 W
 • 4 cuţite Piranha ascuţite ca briciul
 • capacitate mare a bolului din policarbonat 1,5 litri
 • prevăzut cu capac special cu deschidere şi canea
 • mai multe cadouri în colet!

Pachetul FitMix contine:

 • 1 x Aparat de bază
 • 1 x Beţişor pentru îngheţată
 • 1 x Tocător mini
 • 1 x Caiet cu reţete

Blenderul FitMix Mediashop TV

Informatii blender FitMix pe scurt: Blender de mare putere, in 3 culori Verde, Roşu, Gri. 4 cutite tip piranha, putere 450W, capacitate bol de 1,5 litri, cu capac special din polycarbonat incasabil şi termorezistent, pana la 10.000 rotatii pe minut, 3 butoane ergonomice luminate pentru trei funcţii, şi 2 trepte de viteză. Blenderul Fitmix poate fi cumpărat de aici.

Vezi OFERTA DE BLENDERE SI MULTIFUNCTIONALE DE BUCATARIE

Vezi și diferențele cu concurentul său prezentat aici: Câteva impresii și păreri în review-ul despre Blenderul Delimano Nutribullet

Exit mobile version