depurtat.ro

Cu Blu-Ray Player-ul BDP-S590 de la Sony, experimentati actiunea 2D si 3D la calitate Full High Definition clara, impecabila – indiferent daca este vorba despre un Blu-ray Disc™ sau un DVD. Discul Blu-ray (numit si BD, de la expresia engleza Blu-ray Disc) este un tip de disc optic de mare densitate folosit pentru stocarea de date, in special inregistrari video de inalta rezolutie. Numele Blu-ray provine de la culoarea albastru-violet a razei laser cu care se fac citirea si scrierea acestui tip de disc.

yves-rocher.ro

Un disc Blu-ray poate contine o cantitate de informatii mult mai mare decat unul de tip DVD, care foloseste un laser de culoare rosie de 650 nm. Astfel, un poate sa contina 25 GB pe fiecare strat, de peste 5 ori mai mult decat DVD-urile cu un strat (care au 4,7 GB); iar discurile Blu-ray cu doua straturi (50 GB) pot stoca de aproape 6 ori mai multe date decat un DVD cu dublu strat (8,5 GB). Există mai multi fabricanti care au lansat pe piațt discuri Blu-ray inscriptionabile si reinscriptionabile, cu un singur strat sau cu strat dublu.

 

Tehnologia Blu-Ray de la Sony

 

Cu Blu-Ray Player-ul BDP-S590 de la Sony, experimentati actiunea 2D si 3D la calitate Full High Definition clara, impecabila – indiferent daca este vorba despre un Blu-ray Disc™ sau un DVD. Mentineti aspectul elegant al locuintei dvs. prin conectivitatea wireless integrata si redati in timp real clipuri video de pe Internet, vizionandu-le pe ecranul de mari dimensiuni in timp ce stati confortabil pe canapea.

Pentru o imagine care prezinta o actiune cu adevarat captivanta, vizionati discuri 2D si 3D Blu-ray Disc™ si DVD-uri la calitate Full HD cu culori autentice si detalii deosebit de fine. Daca va plac clipurile video online, suita noastra de tehnologii de imagine imbunatateste calitatea continutului video de pe Web pentru o reproducere incredibil de fluida a imaginii si gradatii subtile de culoare, facand fiecare pixel mai precis.

Daca aveti fisiere video, audio si foto stocate pe PC, le puteti accesa direct utilizand playerul Blu-ray. Astfel, le puteti elibera din constrangerile PC-ului si le puteti savura in toata gloria lor pe ecranul televizorului.

Ati epuizat biblioteca de filme? În Sony Entertainment Network, singura limita este imaginatia dvs. – puteti transmite filme HD, puteti reda milioane de melodii in toata locuinta, puteti urmari canalele TV preferate, aveti la dispozitie un browser Web si aplicatii pentru prognoza meteo, stiri, jocuri si altele.

 

Sony BDP S590 Blu-Ray Player

 

 • Luati parte la actiune in 3D – Duceti experienta filmelor la nivelul urmator in 3D.
 • Renuntati la dezordine utilizand Wi-Fi® incorporat – Redati in timp real continut de pe Internet si de pe PC fara a intinde cabluri in toata incaperea, utilizand functia Wi-Fi® incorporata.
 • Imagine de 5 ori mai buna decat formatul DVD – Vedeti fiecare culoare si umbra in detalii fine, de 5 ori mai clare decat in formatul DVD.
 • DVD-urile sunt mai apropiate de calitatea HD – Conferiti colectiei dvs. de filme vechi un suflu proaspat – playerele noastre Blu-ray Disc™ nu doar redau DVD-uri, ci realizeaza si conversia extinsa a acestora la calitate apropiata HD.
 • Divertisment la cerere de pe Web* – Redati in timp real clipuri video, evenimente sportive si cel mai bun continut de pe Web direct de pe Internet, cu serviciile Catch-up TV, YouTube™, diversele aplicatii si altele.
 • Aplicatii pentru jocuri, sport, stiri si altele – Obtineti aplicatii pentru prognoza meteo, stiri de ultima ora si jocuri online prin Sony Entertainment Network.
 • Partajati muzica si filme in mod wireless – Redati in timp real fotografii, emisiuni TV si alte tipuri de continut media de pe PC sau laptop
 • Accesati continut prin USB – Doua porturi USB va permit sa redati muzica si filme direct de pe un stick de memorie, un PC sau o unitate hard disk in timp ce va conectati wireless la Internet.
 • Gasiti mai repede ceea ce va trebuie cu navigarea simpla – Meniul nostru utilizeaza pictograme si un sistem „arborescent” usor de urmarit.
 • Utilizati telefonul smartphone ca telecomanda pentru Blu-Ray – Descarcati aplicatia Media Remote si utilizati-va iPhone-ul, telefonul cu Android™ sau tableta ca telecomanda sau mouse pentru navigare pe Web.

Produs Eco Friendly

Playerele Sony Blu-ray sunt echipate cu cea mai recenta tehnologie pentru performanta maxima si impact minim asupra mediului, datorita procesului continuu de revizuire a practicilor de productie, operationale si comerciale.

flanco.ro/

Tehnologia system-on-chip permite o eficienta energetica semnificativ imbunatatita, mentinand in acelasi timp o calitate excelenta a imaginii si a sunetului. Noile circuite integrate reduc consumul de energie. Produsele de dimensiuni considerabil mai mici reduc ambalajul si micsoreaza emisiile de CO2 produse de transport.

Compania Sony este fundamentata pe exploatarea puterii imaginatiei. Aplicand aceasta expertiza la provocarea in ceea ce priveste dezvoltarea durabila, dorim sa inspiram si sa inovam. Putem sa lucram in colaborare, sa gandim diferit, sa schimbam stiluri de viata si tehnologii, sa ajutam la crearea unui viitor nou, mai durabil.

 

Specificatii generale Sony BDP S590 Blu-Ray

 

 • Full HD si 3D cu Wi-Fi incorporat, Sony Entertainment Network, redare in timp real de pe PC si 2 porturi USB.
 • Vizionati filme cu imagine Full HD 3D clara, distincta!
 • Foloseste orice smartphone iPhone sau cu sistem de operare Android drept telecomanda Blu-Ray cu ajutorul softului special de la Sony!
 • Redati in timp real filme la cerere, emisiuni catch-up TV si muzica!
 • Conectati-va, navigati si partajati cu Wi-Fi incorporat!

 

Caracteristici tehnice:

 • Redare: Blu-ray 3D, Blu-Ray Disc, DVD cu conversie extinsa 1080p, BD-Live 2.0, AVC-HD (Blu-ray, DVD, CD, USB, DLNA), CD/Super Audio CD, Redare USB, Citire HDD Extern, Clipuri video
 • XviD/WMV9/MPEG-1/MPEG-2/MPEG-4 (mkv)/AVCHD
 • Super Scaler (conversie extinsa Precision CinemaHD), Conversie 2D→3D
 • Super Scaler (conversie extinsa Precision CinemaHD), x.v.Colour
 • Deep Color 16 (biti), 24p True Cinema
 • NTSC/PAL (60 Hz/50 Hz), Iesire DVD 24p
 • Screensaver/configurare simpla/PhotoTV HD
 • Tastatura USB/standby automat
 • Wi-Fi Incorporat 2,4 GHz (b,n,g), BRAVIA Sync
 • Utilizati telefonul smartphone ca telecomanda, Media Remote

Aplicatii: Entertainment DataBase Browser si Browser Web. Audio: HDMI, DTS-HD Master Audio/Dolby True HD/LPCM pe 2 canale/iesire LPCM pe 6 canale/iesire LPCM pe 8 canale, – Iesire DSD/conversie DSD in LPCM, Coaxiala, optica, DTS/Dolby Digital/LPCM pe 2 canale/DTS Neo:6, Analogica, Sincronizare AV. Conexiuni: Iesire HDMI, Iesire video compozit, Iesire audio coaxiala, Iesire audio analogica pe 2 canale, Iesire audio analogica, Ethernet,  2xPort USB.

answear.ro