Blugii Ecko Unlimited Ride’em Denim sunt perfecti pentru copilul tau. Ii poate purta fara probleme la scoala, gradinita sau la joaca si se va simti foarte confortabil. Au patru buzunare si se inchid cu fermoar si capsa. De culoare albastra acestia sunt confectionati din 89% bumbac, 11% poliester. Culoare: Albastru. Material: 89% bumbac, 11% poliester. Marimi potrivite pentru baieti de 3-7 ani.

 

Blugi copii Ecko Unlimited Slant Denim, cu croiala obisnuita a blugilor clasici insa micile detalii le confera un stil inedit. Sunt tratati usor pentru a le oferi o culoare in degrade si au brodat pe buzunarele de la spate logo-ul Ecko, jumatate pe unul si jumatate pe celalalt, intr-o maniera care ofera unicitate. Culoare: bleumarin. Material: 100% bumbac. Marimi potrivite pentru baieti de 6-11 ani.

Blugii Ecko Unlimited Conformist Denim se potrivesc unui copil activ, mereu in miscare deoarece sunt confectionati dintr-un material rezistent si confortabil. Au patru buzunare si se inchid cu fermoar si capsa. Sunt de culoare albastra iar sigla Ecko este brodata pe buzunarele din spate. Culoare: Albastru. Material: 82% bumbac, 18% poliester. Marimi potrivite pentru baieti de 6-15 ani.

CITESTE SI:  Promotiile si reducerile FashionUp