decathlon.ro
Gel de dus pentru mamici si femei insarcinate

 

Gel de dus crema pentru femei insarcinate si proaspete mamici fara parabeni. Formula cu proteine din grau, ulei de trandafiri salbatici, glicerina si pantenol asigura o ingrijire delicata a pielii. Datorita complexului hidratant de ingrediente ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Testat dermatologic. PH neutru. Fara coloranti si conservanti.

mergi la pagina produsului

 

Lotiune de corp fara parabeni pentru mamici

 

Lotiune de corp pentru femei insarcinate si proaspete mamici. Fara parabeni. Formula cu aloe vera, ulei de jojoba, migdale si trandafiri salbatici asigura ingrijirea delicata a pielii. Lotiune hidratanta ce ajuta la mentinerea elasticitatii pielii. Testat dermatologic. PH neutru. Fara coloranti si conservanti.

mergi la pagina produsului

otter.ro

 

 

Ulei de corp pentru mamici fara conservanti

 

Ulei de corp pentru femei insarcinate si proaspete mamici. Formula cu ulei de jojoba, migdale si trandafiri salbatici asigura ingrijirea delicata a pielii. Uleiul de masaj este indicat pentru ingrijirea intensiva a pielii si mentinerea elasticitatii acesteia. Testat dermatologic. PH neutru. Fara coloranti si conservanti.

mergi la pagina produsului

Produsele de ingrijire, uleiurile de corp, lotiunile solare, cremele Bubchen fara parabeni pentru mamici si bebelusi le puteti cumpara online de la magazinele evomag si sensodays.

answear.ro