Scorpionul dacă isi fixează un scop, caută să-l atingă cu orice preț. Dacă se îndrăgostește o femeie Scorpion va fi foarte tandră și romantică. Zodia Scorpionului este in perioada 23 Octombrie – 21 Noiembrie. Pietrele norocoase a zodiei Scorpionilor: granat, carneol, ochi de tigru. Culoarea norocoasă a Scorpionului: roșu închis, brun, negru. Alte pietre potrivite pentru zodia Scorpion: hematit, coral, unakit, jasp, labradorit, agat de botswana, jasp rosu,onix, rubin. Ti-am trezit interesul? Știați că există o legătură strânsă între pietrele semiprețioase și zodii? Va vom recomanda de-a lungul unei serii de articole tematice mai multe bijuterii din pietre semipretioase ce se potrivesc unei anume zodii.

Ce pietre semiprețioase sunt potrivite pentru zodia Dvs sau a persoanei dragi careia doriti sa ii faceti un cadou o bijuterie cu o piatra norocoasă. Bijuteriile de mai jos le puteti cumpara de la deja renumitul magazin in blogosfera magazinul de bijuterii si articole handmade Roxannes.

Pietrele semiprețioase vă aduc prosperitate, cresc vitalitatea și vă umple de curaj și energie. Asa ca maximizeaza efectul bijuteriilor in functie de zodia ta. Încă din antichitate grecii și egiptenii au asociat pietrele cu semnele zodiacale. Semnele zodiacale simbolizează trăsăturile personalității oamenilor dar simbolizează și legătura oamenilor cu darurile Pământului, respectiv pietre semiprețioase. Piatra aleasă corespunzător zodiei Scorpion va deveni compatibilă cu energia purtatorului armonizand energiile interioare și absorbind pe cele negative, astfel ca efectul va fi o stare de mai bine atat spirituala cât și sufleteasca. Pietrele semiprețioase au fiecare o anumită vibrație specifică care intră în rezonanță armonioasă cu persoana care le poartă. Bijuteriile alese în funcție de zodie o să reprezinte mult mai bine purtatorul și chiar o să ajute la împlinirea destinului. Mai mult de 350 de bijuterii din pietre semipretioase pentru persoanele din zodia Scorpionului: seturi, pandantive, cercei , coliere, brose, bratari, inele pentru barbati si femei, confectionate din argint sau jasp, in diferite forme, culori si cu o gama variata de pietre semipretioase, din care peste 200 avand preturi pana in 50 de lei, le puteti cumpara de aici: Bijuterii pentru Scorpioni.

Nu ne dorim sa cream un flame  sau o intreaga discutie asupra proprietatilor bijuteriilor cu pietre semipretioase si a efectelor acestora asupra sanatatii si persoanei, considerati acest articol drept o recomandare a unor cadouri oferite cu drag si stil pentru ca stilul reprezinta persoana. Si chiar daca sunteti circumspecti asupra efectelor bijuteriilor zodiacale o asemenea achizitie sau cadou personalizat cu siguranta va fi bine primit, macar pentru posibila poveste din spatele acesteia.

In primul articol al acestei mini serii de Bijuterii si pietre recomandate fiecarei zodii veti regăsiți bijuteriile potrivite pentru Zodia Scorpionului, bijuterii cu pietre pretioase si semiprețioase acestei zodii atat de controversate si complexe. Articolele de mai jos fac parte din oferta magazinului online Roxannes, magazin ce isi propune sa accesorizeze outfitul si trupul cu bijuterii pretioase si semipretioase la preturi decente, abordabile. Este inutil sa reamintim ca o bijuterie pretioasa sau semipretioasa potrivita unei anumite zodii reprezinta un cadou nu doar glamour dar si potrivit atunci cand doresti sa oferi unei persoane dragi, barbat sau femeie, iubit sau iubita, parinte sau prieten, coleg sau sef, ceva mai mult decat un cadou: o bijuterie cu o poveste, un cadou personalizat in care ai pus suflet si sincere ganduri.

 

Bijuteriile zodiei Scorpion

 

  • Zodia Scorpionului in perioada 23 Octombrie – 21 Noiembrie. Pietrele norocoase a zodiei Scorpionilor: granat, carneol, ochi de tigru.
  • Alte pietre potrivite pentru zodia Scorpion: hematit, coral, unakit, jasp, labradorit, agat de botswana, jasp rosu,onix, rubin
  • Culoarea norocoasă a Scorpionului: roșu închis, brun, negru
  • Semnul Scorpionului : Semn de Apă
  • Caracteristicile Zodiei Scorpion: Scorpionul este puternic din fire, nu se lasă ușor înfrânt, arată tuturor o imagine de om sigur, încrezător, puternic. La barbatul Scorpion nu există sentimente neutre, totul e alb sau negru. Scorpionul dacă isi fixează un scop, caută să-l atingă cu orice preț. Scorpionul este sensibil și emoțional, insa unele emoții sunt puternic ținute sub control. Punctele forte ale unei scorpioance sunt voința și perseverența. Femeia Scorpion ține foarte mult la copiii săi. Dacă se îndrăgostește o scorpioanca va fi foarte tandră și romantică. Vă veti exprima mai ușor sentimentele dacă purtați o bijuterie din jasp.

 

Bratari cu pietre Zodia Scorpion

 

Brățară argint cu pietre semiprețioase de coral spongios. Brățară din argint 92.5% cu pietre semiprețioase de coral spongios cu diferite mărimi ( 11mm, 6 mm). Circumferința interioară a brățării este de 18,5 cm, lungimea brățării este de 20 cm. O brățară specială datorită pietrelor de coral de o culoare exceptionala, pietre semipretioase ce sunt benefice si recomandate celor nascuti in Zodia Scorpion. Pietrele semiprețioase au fost alese și șlefuite manual. Acestă brățară elegantă se potrivește de minune cu cerceii și colierul din coral spongios, împreună vor înveseli cu siguranță orice ținută.

Brățară cu pietre semiprețioase din ametist cu forme diferite, decorată cu mărgele din argint 925, recomandata celor nascuti in Zodia Scorpionului. Lungime: 20,5cm. Circumferința interioară: 19cm.

Brăţară pentru Zodia Scorpion din carneol cu mărgele în formă de bețișoare. Circumferința interioară: 19 cm. Închizător din aliaj antialergic fără nichel.

 

Cercei cu pietre Zodia Scorpion

 

Cercei din argint în formă de soare cu agat verde, piatra semipretioasa recomandata Zodiei Scorpion. Cercei din argint de înaltă puritate (92,5%) în formă de soare cu agat verde și marcașite. închizătoare cu șurub. Lungime: 3,5 cm Lățime: 1,7 cm.

Cercei inimioare din argint cu marcașite și agat roșu. Cercei din argint de înaltă puritate (92,5%) în formă de inimioare cu marcașite și agat roșu. închizătoare tip cârlig cu inchidere. Lungime: 1,3 cm Lățime: 1,3 cm.

 

Coliere cu pietre Zodia Scorpion

 

Colier pentru Zodia Scorpion Fantasy cu mărgele din pietre agat violet. Colier Fantasy cu lungime reglabilă(45-47.5cm) cu sfoară cerată negru, decorat cu mărgele din agat violet.

Colier din argint 925 cu pietre de coral și ochi de tigru. Un colier deosebit din argint 925 recomandat femeilor Scorpioance, realizat din pietre fațetate de ochi de tigru 16 mm și coral spongios 6 și 8 mm. Lungime colier 42 cm.

Mai multe de bijuterii ce pot reprezenta un cadou de bun gust pentru un barbat sau femeie nascut/a in Zodia Scorpionlui: cercei, inele, pandantive, seturi de bijuterii, coliere si bratari veti gasi aici: Bijuterii pentru Scorpioni , la cele mai bune preturi.

Exit mobile version