Stilul punk si legendara clasa Eastenders care in anii 1930 a schimbat perceptia asupra artistilor vremii definesc colectiile de imbracaminte marca Lee Cooper. Lee Cooper transmite prin intermediul pieselor sale spiritul britanic nonconformist si curajos.

Colectia de camasi cu maneca scurta sau maneca lunga, pentru primavara-vara sau de toamna iarna, camasile subtiri casual si smart casual sau cele mai groase polar fleece sau celebrele camasi barbatesti din denim Lee Cooper contin piese din materiale inovatoare, care ofera mobilitate si confort, dar si articole confectionate din tesaturi clasice, atat de la moda printre tinerii din intreaga lume ce apreciaza o marca de imbracaminte de rezonanta: Lee Cooper. Colecţia de camasi barbatesti Lee Cooper se remarcă prin multitudinea de modele, texturi si textile folosite, de la bumbac la polar fleece.

Nu lipsesc din cadrul noii colecţii Lee Cooper nici cămăşile colorate confecţionate din material ţesut şi cu croiala dreapta sau cambrată (regular fit şi slim fit) pe langa celebrele camasi barbatesti din jeans, Lee Cooper cu o traditie in fabricarea denimului (inca din 1908) fiind unul dintre cele mai apreciate si inovatoare marci din lume. Cămășile și jeanșii Lee Cooper rămân în continuare piese favorite în garderoba de iarnă a unui barbat, Lee Cooper oferind și pentru această perioadă specială din an o varietate de produse într-o mulțime de texturi și culori ce pe langa un look brit ofera si o izolare termica foarte buna. Cămășile prezente în modele simple, basic, cu aplicații metalice sau în carouri, alături de jeanșii ce pot fi găsiți în nenumărate cut-uri și nuanțe, sunt piesele vestimentare perfecte pentru un mix & match reușit.

Cele mai mici preturi la camasile barbatesti in outletul Lee Cooper. Camasi cu maneca lunga sau cu maneca scurta, camasi modele casual, smart casual sau camasi outdoor, groase de toamna si iarna din gama Polar Fleece, toate la preturi imbatabile. Imbraca-te cu gust, de la un brand renumit: LEE Cooper. Vezi mai multe in outletul LEE CooperMai multe branduri si camasi barbatesti veti gasi si in oferta  Fashiondays, AnsweareMAG.ro, B-Mall si My Closet.

Camasi barbatesti maneca scurta Lee Cooper

Camasi barbatesti cu maneca lunga Lee Cooper

Intreaga colectie Lee Cooper disponibila in Romania in regim de outlet o gasiti in outletul LEE CooperMai multe branduri si camasi barbatesti veti gasi si in oferta  AnsweareMAG.ro, B-Mall si My Closet.

Exit mobile version