Cine castiga? Lionel Messi sau Cristiano Ronaldo? Adidas Messi sau Nike Cristiano Ronaldo CR7.

Ghete adidas F50 adiZero Messi

adidas F50 adiZero Leo Messi, Gheata de fotbal creata special pentru … da ati ghicit pentru Lionel Messi. O gheata de fotbal unica, cu un design ce doreste sa aduca un omagiu celebrului fotbalist, o pereche ce denota frumusetea Argentinei si explozia pe teren a celui mai bun jucator din lume. Adidas a conceput o gheata de fotbal unica, cu o semnatura de exceptie, in culorile ce definesc samba. Gheata de fotbal adiZERO adidas F50 Leo Messi prezinta logo-ul Messi pe călcâi și numele celebrului jucator de fotbal inscriptionat pe limba.

Ghete de fotbal la eMAG

În afară de designul unic, versiunea Adizero Leo Messi F50 este o gheata de fotbal premium, confectionata in întregime din hybridtouch, un material ce confera un control desavarsit al mingii de fotbal.  Ghetele de fotbal Adizero Leo Messi F50 le puteti cumpara de la ePantofi, eMAG.ro, FashionDays, Hervis, originals, My Closet si B-Mall.

De unde cumperi adidasi fotbal originali?

Adidasi si ghete fotbal FashionDays

Pantofi sport speciali pentru fotbal la www.eMAG.ro

Incaltaminte fotbal Hervis

Adidasi fotbal la originals

Adidasi fotbal la My Closet

Incaltaminte fotbal la B Mall

Ghete Nike Cristiano Ronaldo CR7

Cu ce ghete de fotbal joaca Cristiano Ronaldo? Evident nu putea sa fie o alta firma pentru acest superstar decat brandul sportivilor NIKE. Ghetele de fotbal Nike Mercurial Victory V Cristiano Ronaldo TF pentru barbatiEsti un Fan adevarat al echipei spaniole Real Madrid?

Terenul de fotbal iti aprinde pasiunea si te motiveaza sa faci performanta si nu doar sa iti demonstrezi talentul? Vrei o pereche de ghete de fotbal al jucatorului de fotbal complet, ce poseda atat o detenta in saritura fantastica, un sut puternic cu precizie de maestru ceasornicar elvetian? Iti doresti ca nu doar driblingurile tale sa atraga atentia la picioarele tale, ci si o pereche de ghete de fotbal care sa ia ochii coechipierilor, adversarilor, suporterilor, fanelor tale sau de ce nu unui scouter de noi vedete?

Ghetele de fotbal Cristiano Ronaldo Nike Mercurial Victory V

le puteti cumpara din magazinele

eMAG.ro, FashionDays, Hervis, originals, My Closet si B-Mall.

Daca totul s-ar reduce la care din jucatori este mai bun si aportul pe care il aduce o gheata de fotbal special creata pentru el, … nici asa nu am putea da un raspuns clar. Pana la urma raspunsul ar trebui sa il cunoasteti, in functie de preferintele dvs. fotbalistice. Ambele ghete, atat Nike Mercurial Victory V CR7 cat si adidas F50 adizero Messi sunt de calitate premium, maxim ce puteti cere de la o gheta de fotbal indiferent de teren, si pot fi cumparate in Romania la preturi mai mici fata de cele practicate la lansarea oficiala.

Ghete de fotbal la eMAG

Iti doresc ca in scurt timp adidas, Puma sau Nike sa produca o pereche special creata cu numele tau.

Exit mobile version