Apple a prezentat in 9 septembrie noile iPhone-uri: 6S cu ecran de 4,7 inci si 6S Plus cu ecran de 5,5 inci. O noutate esentiala tine de tehnologia 3D Touch prin care ecranul reactioneaza diferit in functie de forta cu care apesi. Aceasta tehnologie va permite controlul unor meniuri contextuale dintr-o aplicatie fara a fi nevoie sa o deschizi, insa va fi utila si la foto/video. Camere foto/video devine si mai buna, trecand de la 8 MP, la 12 MP si permitand si filmari la rezolutie 4K. Telefoanele vor fi livrate incepand cu 25 septembrie. Apple a vandut peste 13 milioane din noile sale produse iPhone 6S si 6S Plus in primele trei zile de la lansare, doborand astfel recordul stabilit anul trecut la lansarea precedentelor modele. Mai multe informatii aici: Vanzari iPhone6S si iPhone6S Plus.

 

Pretul iPhone6S si iPhone6S Plus

Cei trei mari operatori de telefonie mobila din Romania, Vodafone, Telekom si Orange, au prezentat preturile la care se vand iPhone6S si iPhone6S Plus, atat in varianta “La Liber” – Fara abonament, cat si in varianta de abonament premium personal sau Business. Se pare ca aceste companii nu au lansat insa aceste modele si intr-o adevarata lupta a preturilor, diferentele fiind neglijabile. De altfel toti cei trei operatori le-au lansat in aceasi zi, cele mai avansate modele iPhone de pana acum, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, sunt disponibile la vanzare in magazinele celor trei mari operatori mobili, incepand de vineri 9 octombrie. In aceeasi zi incep si livrarile catre cei care au facut precomenzi la aceste produse. Cu siguranta preturile nu sunt nici pe departe mici, si chiar daca peste putin timp vom intra in febra reducerilor de Black Friday 2015, nu ne asteptam telefonul de top al celor de la Apple sa intre intr-o reducere simtitoare de preturi. Dar speram insa ca de Black Friday marii retaileri de smartphone-uri din Romania (emag, evomag, altex, azerty, quickmobile.ro,CEL, flanco) sa bage macar 1-2 articole iPhone6 si iPhone6S+ la un pret bomba pentru cei ce refresh-uiesc site-urile online inca de la ora 12 noaptea … iar la acea ora au rapiditate in a lansa o comanda online.

 

iPhone6S la eMAG & CO

Cele mai avansate modele iPhone de pana acum, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, sunt disponibile deja in magazinele online eMAG si evoMAG. Cele doua modele iPhone se vand deja la preturi de la 3900 de lei.

 

iPhone6S la Orange

  • fara incheierea unui contract (‘la liber’), iPhone 6s costa 749 de euro, iar iPhone 6s Plus costa 839 de euro.
  • cu abonament Orange, iPhone 6s se vinde de la 299 de euro, iar iPhone 6s Plus de la 398 euro, impreuna cu un abonament lunar de 42 euro timp de 2 ani.

 

iPhone6S la Telekom

  • la liber fara abonament, iPhone 6s costa 3399 de lei, iar iPhone 6s Plus costa 4399 de lei.
  • cu abonament Vodafone, iPhone 6s se vinde de la 1399 lei, iar iPhone 6s Plus (varianta de 64 GB) la un pret de 2199 lei, impreuna cu un abonament lunar de 39,95 euro pe 2 ani.

iPhone6S la Vodafone

  • iPhone 6s costa ‘la liber’ 739 de euro, iar iPhone 6s Plus costa 849 de euro.
  • in varianta cu abonament Telekom, iPhone 6s se vinde de la 0 euro, iar iPhone 6s Plus de la 99 de euro impreuna cu un abonament lunar de 89 de euro pe 2 ani.

 

Informatii iPhone6S si iPhone6S +

Apple a prezentat in 9 septembrie in San Francisco noile iPhone-uri: 6S cu ecran de 4,7 inci si 6S Plus cu ecran de 5,5 inci. O noutate esentiala tine de tehnologia 3D Touch prin care ecranul reactioneaza diferit in functie de forta cu care apesi. Aceasta tehnologie va permite controlul unor meniuri contextuale dintr-o aplicatie fara a fi nevoie sa o deschizi, insa va fi utila si la foto/video. Camere foto/video devine si mai buna, trecand de la 8 MP, la 12 MP si permitand si filmari la rezolutie 4K. Apple a vandut peste 13 milioane din noile sale produse iPhone 6S si 6S Plus in primele trei zile de la lansare, doborand astfel recordul stabilit anul trecut la lansarea precedentelor modele.

La San Francisco, au fost prezentate nu doar noile iPhone-uri, ci si iPad Pro, o tableta cu ecran “urias” de 12,9 inci. Mega-tableta are si un stylus denumit Pencil (creion) care este extrem de precis, insa va trebui reincarcat si costa 99 de dolari. iPhone 6S si 6S Plus vor avea camere foto/video cu 50% mai performante, dispun si de tehnologia care simte cat de tare apesi pe ecran si incepand cu 25 septembrie pot fi comandate de catre clientii din Statele Unite, Japonia sau Canada. Apple a prezentat si noile iPhone-uri: 6S cu ecran de 4,7 inci si 6S Plus cu ecran de 5,5 inci.

 

iPhone6S si iPhone6S+ in Apple Shop eMAG

Smartphone-urile iPhone6S si iPhone6S+ in Apple Shop-ul eMAG. eMAG a deschis vineri 18 septembrie la showroom-ul sau din cartierul bucurestean Crangasi primul Apple Shop din Romania, un magazin premium care vinde numai produsele brand-ului american. Compania a investit in total un milion de dolari pentru deschiderea magazinului ce ocupa 120 mp si pentru care 55 de vanzatori au fost instruiti de oameni de la Apple. Apple Shop este plasat in ierarhia magazinelor Apple intre legendarele Apple Store si cele ale reseller-ilor. eMAG are 1.700 de angajati in tara si estimeaza afaceri de 350 milioane euro anul acesta. Compania a vandut anul trecut produse Apple de 25 milioane euro.

In Apple Shop-ul eMAG produsele sunt asezate pe trei mese din lemn canadian si luminile, intreaga ambianta si asezarea produselor respecta cererile stricte ale Apple, magazinul fiind amenajat sub supervizarea lor. Discutiile cu Apple au pornit acum un an. Sase luni a durat pana sa se obtina aprobarea, iar cinci luni s-a lucrat la magazin si mai ales la instruirea celor 55 de vanzatori din magazin, pregatire facuta de oamenii Apple. Apple Shop-ul eMAG. micul magazin pe care eMAG l-a deschis in Bucuresti la etajul showoom-ului din Crangasi, nu trebuie confundat cu legendarele (si costisitoarele) Apple Store care nu sunt prezente in aceasta parte a Europei. Sunt patru tipuri de magazine ce vand produsele Apple, iar Apple Store reprezinta “magazinele fanion”, in timp ce Apple Shop este categoria urmatoare. Practic, desi magazinele Apple Shop sunt mici ca dimensiuni, oamenii de vanzari sunt instruiti de Apple, produsele sunt asezate elegant si nu doar “trantite”, iar serviciile promise sunt mai de calitate, mai ales la capitolul garantie. A treia categorie de magazine ce vand produse Apple sunt cele ale reseller-ilor (prezente in mall-uri), iar a patra categorie este reprezentata de magazinele clasice electro-IT la care produsele Apple se regasesc alaturi de produse de la alte zeci sau sute de marci.

eMAG are si o serie de oferte la deschiderea Apple Shop. Compania a vandut in tara produse Apple de aproximativ 25 milioane euro, din care jumatate reprezinta iPhone-ul. Putem spera sa vedem in viitor un Apple Shop in Romania? Iulian Stanciu de la eMAG spune ca in urmatorii cinci ani cu siguranta nu, fiindca tara noastra este o piata mica. “Ganditi-va ca Apple vinde in toata Romania mai putin decat intr-un mare oras din Vest”.

Exit mobile version