depurtat.ro

Copiii preferă, în general, cărţi cu activităţi, de colorat educative (atlase şi enciclopedii), cu poveşti şi ilustraţii clasice. Bogat ilustrată şi plină de informaţii utile, Enciclopedia Copilului Destept este o carte recomandata pentru vacanta si contine informatii si teste diferite de orice ai văzut până acum. Perfectă pentru cei interesaţi de cunoaştere, Enciclopedia copilului deştept oferă o nouă provocare a minţii de tip întrebare şi răspuns. Testează-te singur sau cu prietenii pe subiecte atent alese, pe trei niveluri de dificultate, care merg de la lucruri simple la cunoştinţe aprofundate. Foloseşte bulinele cu numere pentru a găsi răspunsurile în paginile cu informaţii sau citeşte textul, gândeşte-te  şi apoi uită-te în paginile cu răspunsuri de la sfârşitul cărţii.

O carte foarte îmbietoare, inteligent structurată şi atractiv  ilustrată, în care copii cu vârste şi preocupări diferite vor găsi multe dintre răspunsurile pe care le caută, din cele mai variate domenii – geografie, ştiinţă şi invenţii, istorie, sport sau artă. Enciclopedia copilului destept – o carte perfecta pentru vacanta – contine informatii de cultura generala despre natura, geografie, stiinta si inventii, istorie, sport si arta. Copii se pot testa pe ei insisi si pe altii cu intrebari rapide, pot folosi chestionarele pentru a afla informatii prin intrebari si raspunsuri. Cartea Enciclopedia copilului destept contine ilustratii graitoare ce va capta atentia micilor copii.

yves-rocher.ro

Cartea pentru copii “Enciclopedia copilului destept” poate fi cumparata de la elefant, eMAG, libris (transport gratuit) sau editura litera.

epantofi.ro

O carte pentru liniştea părinţilor, altfel spus, despre tot ce îi poate trece prin minte unui copil curios, de la „cum se numeşte un pui de câine?” sau „unde se găseşte fanonul unei balene?” până la „cum călătoresc oamenii pe gheaţă, în Antarctica?” şi încă alte asemenea aproximativ 2.000 de întrebări.

 

Enciclopedia copilului destept

 

  • …peste 2000 de intrebari despre diferite subiecte: natura, geografie, stiinte si inventii, istorie, sporturi si arta.
  • …testeaza-ti abilitatea mintii si descopera lucruri uimitoare. Dovedeste ca esti un copil destept!

Suntem īnconjurati de lucruri uimitoare si traim intr-o epoca definita de un avant extraordinar al stiintei, ingineriei, tehnologiei si mijloacelor de comunicare. Dar intelegem oare cu adevarat cum si de ce se petrec anumite lucruri si felul in care o fac? Aceasta enciclopedie se adreseaza īn primul rand elevilor dornici de cunoastere explica totul! Exploreaza minunile pe care le vezi in jurul tau si descopera cum functioneaza lumea si cum sa o intelegi! Fii martor la formarea Pamantului si la evolutia lui. Vezi cum colaboreaza fiintele pentru a supravietui. Invata cum au trait si cum au creat popoarele antice. Descopera cum pot fi facute casele mai eficiente energetic. Enciclopedia copilului destept o carte pentru copii cu o inepuizabila sursa de cunoastere, spectaculos ilustrata si plina de informatii utile.

“Enciclopedia copilului deştept” a apărut la Editura Litera, în 2012, în traducerea Oliviei Bîrsăşteanu. Autori: Clive Gifford, Daniel Gilpin, Conrad Mason, Helen Varley, Cynthia O’Brien. Cartea pentru copii “Enciclopedia copilului destept” poate fi cumparata de la elefant, eMAG, libris (transport gratuit) sau editura litera.

answear.ro