depurtat.ro
Cum functioneaza lucrurile?

 

Cum functioneaza lucrurile? O enciclopedie in 512 pagini ce se adreseaza copiilor care dau dovada de o mare curiozitate in ceea ce priveste lumea inconjuratoare si procesele ei. Acestia vor gasi raspunsurile cautate in cartea de fata publicata de editura Aquila.

yves-rocher.ro

Enciclopedii pentru copii – Transport Gratuit

 

Atlas de istorie a lumii

 

Acest nou atlas, Atlasul de istorie a lumii, in 196 de pagini de la editura RAO, traversează firul istoriei cu ajutorul a 93 de planse însotite de numeroase hărti, texte explicative cuprinzătoare si multe ilustratii. Cartografia de calitate este bogată în informatii si se pretează unor chei de lectură multiple, de la cadrul de ansamblu până la analiza în detaliu. Textele, completate de aprofundări si de cronologii sintetizate, contribuie la surprinderea momentelor istorice importante, dar si a evenimentelor mai putin cunoscute, ce au legătură cu tema respectivă. Istoria este reprezentată în devenirea sa continuă: evenimentele, prezentate ca o serie de cadre dinamice, sunt puse în relatie, ca niste componente ale unui proces bazat pe o strânsă întrepătrundere de fapte. Atlasul este împărtit în mai multe sectiuni, de la preistorie până în epoca contemporană, punând un accent deosebit pe problemele mileniului trei si pe cele mai arzătoare teme de actualitate. La final, o serie de tabele cronologice reiau etapele marcante ale istoriei, desfăsurându-se de-a lungul unor importante repere temporale. Un indice de locuri si de personaje usurează căutarea pe subiecte.

 

Atlasul Universului

 

128 de pagini si hartile de ultima ora si graficele explica minunatiile Universului. Enciclopedia Atlasul Universului pentru copii: mai mult de 100 de ilustratii cu navete spatiale, sateliti, telescoape si multe altele. Explicatii clare, usor de inteles, ale unor idei complexe. Harti stelare detaliate pentru toate anotimpurile, proiecte, activitati si experimente si glosar de termeni tehnici. Dosar cu cele mai recente date si cifre.

 

Atlasul lumii pentru copii

 

Atlasul Lumii pentru copii. Un atlas actualizat cu cele mai recente informatii, conceput special pentru a le trezi copiilor curiozitatea si dorinta de cunoastere. Castigator a numeroase premii, atlasul nostru complet actualizat, interesant si atractiv, contine harti special concepute pentru copiii cu varste cuprinse intre 6 si 12 ani, texte pline de viata care le vor capta interesul celor mici si ilustratii colorcare dau viata oamenilor, locurilor si minunilor naturii.

 

Enciclopedia stiintelor pentru copii

 

Enciclopedia stiintelor le ofera copiilor informatii numeroase, bine documentate si actuale despre lumea in care traim, explicate pe intelesul lor. Sunt prezentate stelele si galaxiile, sistemul solar, Pamantul si Luna, fenomenele naturale, corpul uman, animalele si vegetatia, climatele, continentele lumii, religia, limbile si scrierea, masurarea timpului, cinematograful si instrumentele muzicale, transporturile de-a lungul timpului, istoria omenirii si multe altele. Cadrele didactice si parintii vor descoperi in aceasta extraordinara aparitie editoriala un adevarat auxiliar scolar. Multitudinea ilustratiilor, hartile tematice si explicatiile lor fac din Enciclopedia stiintelor un adevarat instrument de lucru pentru elevi, care-i ajuta sa asimileze cu usurinta toate informatiile.

flanco.ro/

 

Atlasul lumii …

 

Atlasul lumii Antice, Atlasul lumii medievale, Atlasul lumii moderne – cărţi enciclopedice ilustrate cu o remarcabilă valoare informativă şi educaţională. Datele istorice referitoare la Antichitate şi Evul Mediu, completate cu informaţii despre viaţa cotidiană şi cultura popoarelor de pretutindeni, sunt susţinute de hărţi şi imagini sugestive care facilitează studiul interdisciplinar istorie-geografie, punând un accent marcat pe componenta vizuală. Atlasul lumii moderne, acest atlas inedit este o prezentare fascinantă a lumii în epoca modernă. Având hărţi frumos ilustrate şi mustind de informaţii despre naţiuni, conflicte şi popoare, această carte este ghidul ilustrat perfect al lumii moderne.

 

Enciclopedie istorica ilustrata

 

Enciclopedie istorica ilustrata: de la primul foc aprins de omul preistoric si inceputul Erei Glaciare, la prima circumnavigare a lumii, la cursa catre Polul Sud si la Era spatiala aceasta enciclopedie fascinanta acopera istoria civilizatiei umane in vremuri de pace si razboi. Abordand trecutul mai degraba tematic decat cronologic, enciclopedia cuprinde patru capitole: Primii pasi, Taramuri de aur, Incrucisand armele si Calatorie fara sfarsit.

Fiecare capitol ofera o imagine de ansamblu asupra unui subiect particular – totul, de la traiul in Egiptul Antic la luptele cu cai, de la primii metalurgisti la explorarea Africii -, cu referinte sub forma de tabele, subliniind subiectele de interes deosebit. Scrisa intr-un stil accesibil, cu peste 800 de ilustratii, harti, schite si fotografii color, De la Epoca de Piatra la Era Spatiala reprezinta o sursa nepretuita de informatii pentru intreaga familie, readucand la viata, pe fiecare pagina, fascinanta istorie a civilizatiei umane. Cartea reprezinta un sursa bogata de informatii pentru proiectele istorice scolare.

 

Minunile lumii

 

Descoperă minunile naturale şi arhitecturale cu această carte extraordinară Minunile Lumii – Enciclopedia pentru toti copiii. Porneşte în expediţie şi explorează cele mai importante şi minunate locuri din întreaga lume. Află despre minunile lumii antice, monumente impunătoare, oraşe pierdute, animale surprinzătoare şi minuni ale creaţiei umane.

answear.ro