depurtat.ro

Ai nevoie de o geanta spatioasa, sacosa cu rotile (troler) pentru a merge la cumparaturi? Aceste carucioare troler pentru cumparaturi asigura confort si usurinta in utilizare, datorita celor doua sau trei roti de la baza. Astfel, iti vei transporta cumparaturile de fiecare data in siguranta si cu un efort minim. Carucioare si Sacose de piata si cumparaturi cu rotile tip troler in oferta magazinelor online elefant, Cel.roeMAG.ro – Sacose tip troler. Recomandate in mod special persoanelor ce nu au voie sa faca efort, precum batranii sau copiii sacosele de piata si cumparaturi cu troler sunt o achizitie utila.

Modele de Sacose troler si mini carucioare de cumparaturi

yves-rocher.ro

Carucior de cumparaturi tip Troler cu Rotile 28L.

Unul dintre cele mai ieftine modele de carucioare si sacose pentru cumparaturiindicat pentru cumpărături de volum mic. Dacă doriți un cărucior mai mare (50l) cât și calitate superioară, atunci va trebui să scoateți mai mulți bani din buzunar pentru modelul de 50L de la bonami. O variantă de buget de 50L am găsit și la elefant.

Sacosa De Piata Cu Carucior, Master, Albastru, 19 L MASTER.

Troler carucior de cumparaturi cu rotile Master 38 L cu 3 Roti.

flanco.ro/

Carucior de cumparaturi Master Tip Sac cu 3 roti si scaun. Carucior sacosa de cumparatui tip sac cu scaun inclus si 3 roti, producator MASTER. Capacitate: 38 L. Dimensiuni sacosa: 32x22x54 cm. Scaun dorsal pliabil: 31x26x41 cm. Cadru otel pliabil. Sistem roti special creat pentru a facilita urcarea si coborarea treptelor. 3 roti maner plastic pentru protectie sacul se poate detasa de cadru si reatasa sistem de prindere cu snur material: poliester. Sacul este impermeabil si detasabil. Scaunul si cadrul pliabil sunt usor de transportat. Detasati capacele de siguranta si aliniati rotile pe axul de otel. Apasati si mentineti butonul din mijloc al rotii si apoi impingeti roata catre ax pana auziti un sunet si roata se fixeaza. Deschideti cadrul complet si plasati sacul. Material: Poliester. Dimensiuni: sac: 32x22x54 cm. Scaun: 31x26x41 cm. Tip: Sacose cu carucior.

Sacosa de cumparaturi Troler Master cu 2 Roti.

Modele de Sacose troler si mini carucioare de cumparaturi

Carucioare si Sacose de piata cu rotile tip troler in oferta magazinelor online elefant, Cel.ro, eMAG.ro – Sacose tip troler.

answear.ro