Fie ca dispuneti de o curte sau gradina, de o pensiune de inchiriat sau sunteti adeptii picnicurilor dese in aer liber, o casuta de joaca de exterior pentru copii va face joaca in aer liber minunata pentru cei mici si foarte mici.

Casuta pentru printese Injusa

 

Jucaria de exterior: Casuta pentru printese de la Injusa poate deveni locul de joaca preferat pentru fetita ta, casuta fiind in continuă schimbare. Casa este simplu de asamblat, putand fi folosita atat in exterior cat si în casă. Usile si ferestrele se deschid, are in dotare o placuta cu creta pe care se pot desena sau scrie mesaje. Cu imagini vesele, cu desene care variază în funcție de temperatura poate fi locul ideal pentru joaca in aer liber a copilului tau. Poate fi folosita atat vara cat si iarna, sub 10 grade Celsius apar desene cu zăpadă iar intre 10-20 grade apar desene cu flori. La peste 30 de grade C apare afișat un semn pe usa care atentioneaza intrarea in casa. Noaptea, anumite imagini devin fluorescente.

Mai multe casute, spatii de joaca si ansambluri de joaca pretabile in curte veti gasi in oferta bebebliss, nichiduta, bestkids si eMAG.ro.

mai multe detalii aici

 

Avantajele acestui produs : 

 • Spatioasa : ( 110 x 117 x 117 cm)
 • Material plastic non-toxic,rezistent in timp la UV si schimbarile de temperatura.
 • Siguranta sporita ( certificat european ISO-9002 de calitate si de siguranta )
 • Margini si colturi rotunjite , pentru a nu se lovi copiii
 • Proiectare robusta si durabila.
 • Culori vii, stralucitoare.
 • Usor de curatat, asamblat si dezasamblat.

 

Casuta de exterior Little Tikes

 

Aventuri nebanuite te asteapta in orice moment! Casuta de exterior pentru joaca copiilor este realizata astfel incat indeplineste mai multe functii depinzand de partea din care este privita. Ferestrele si usile sunt largi, indicand un interior la fel de spatios. Casuta include benzinarie, fast food, cos de basket si poarta de fotbal. Descopera aceasta lume minunata! Dimensiuni:  140 x 124 x 147 cm. Varsta recomandata de producator:  2+ ani. Greutate:  43 kg. Greutate volumetrica: 40,00 kg.

Casuta include 4 teme benzinarie, fast food, cos de basket si poarta de fotbal fiind transformabila in functie de jocul ales.

 

Casuta de Pirati de la Injusa

 

mai multe detalii aici

Caracteristici tehnice:

 • Dimensiuni : 110 x 117 x 117 cm
 • Inaltimea casutei: 117 cm;
 • Greutate: ~25 kg.
 • Varsta recomandata : 2-6 ani

 

Asambleaza si coloreaza-ti casuta!

Acum casuta ta poate sa arate precum doresti. Cu ajutorul trusei de creioane, carioci, acuarele si alte accesorii, casuta ta va arata exact cum ti-ai dorit intodeauna. Casuta este din carton, se monteaza si demonteaza cu usurinta. Pachetul include si o gentura cu 80 de accesorii printre care carioci, creioane, lipici, stickere, forfecuta si alte unelte necesare pentru ati crea casuta perfecta.

Dimensiuni: 106 x 82 x 104 cm.Greutate: 4.9 kg. Varsta recomandata: 3 ani+. Produs fabricat in Spania.

mai multe detalii

 

Casuta cu tobogan Step 2

 

Casuta cu tobogan Step 2: Una dintre laturile casutei include carlige pentru cercuri, o tinta pentru mingi si o usita rotativa pentru a imbunatati coordonarea ochi-mana a copilului. Are tobogan, o masuta si doua scaunele, iar in interior se afla si o oglinda amuzanta care deformeaza. Este prevazuta atat cu o usita cat si cu o intrare asemanatoare cu cea pentru caini. Sunt incluse 4 cercuri si 2 mingi. Confectionat din material plastic rezistent. Este usor de asamblat de catre un adult.

mai multe detalii

 

Casuta pentru copii Smoby Duplex

 

Casuta cu etaj viu colorata cu terasa si gradina. Locul de joaca are si o gradina cu gardulet. Casuta include si un geam simplu si doua duble verzi cu manere care se deschid, o sonerie la usa, 2 scaunele, masuta si scara interioara. In casuta se pot juca mai multi copii in acelasi timp.

mai multe detalii

 

Casuta Mickey Mouse Injusa

 

Casuta de joaca pentru copii Mickey Mouse Clubhouse ofera mai multe moduri de joaca, deoarece are in dotare o placuta cu creta pe care se pot desena sau scrie mesaje. Aceasta minunata casuta poate deveni locul de joaca preferat, fiind in continuă schimbare. Usile si ferestrele se deschid. Casa are imagini vesele, cu desene care variază în funcție de temperatura. Sub 10 grade Celsius apar desene cu zăpadă * Intre 10-20 grade apar desene cu flori. La peste 30 de grade C apare afișat un semn pe usa care atentioneaza intrarea in casa, deoarece foarte cald acolo. Noaptea, anumite imagini sunt fluorescente. Simplu de asamblat, putand fi folosita atat in exterior cat si în casă. Material plastic non-toxic,rezistent in timp la UV si schimbarile de temperatura. Siguranta sporita ( certificat european ISO-9002 de calitate si de siguranta ). Margini si colturi rotunjite , pentru a nu se lovi copiii. Proiectare robusta si durabila. Culori vii , stralucitoare. Usor de curatat , asamblat si dezasamblat. Greutate: 19 kg. Dimensiuni casuta: 117 x 111 x 118 cm. Dimensiuni cutie: 95 x 32,5 x 113,5 cm. Varsta recomandata: 3 ani +

 

Mai multe casute, spatii de joaca si ansambluri de joaca pretabile in curte veti gasi in oferta bebebliss, nichiduta, bestkids si eMAG.ro.

Exit mobile version