Catelusul Bobby de la Giochi Preziosi este un catelus foarte simpatic care va fi cel mai bun prieten al copilului dv. El are la gat o zgarda cu numele lui, pe care este prins un os. Pentru a porni joaca, catelusul trebuie mangaiat pe cap. Vei primi si 3 fluiere, fiecare avand o functie diferita: cu fluierul albastru, catelusul se plimba – daca fluieri Bobby va veni la tine. Cu fluierul rosu: catelul isi misca coada si te saluta. Iar cu fluierul galben, catelusul Bobby isi misca botul, urechile si latra. Jucaria inteligenta o gasiti pe stoc (Bobby maro sau Bobby alb cu negru) la magazinele de jucarii online NichidutaBestKids si eMAG.ro.

Pentru a activa caracteristicile “fluiere” mutaţi comutatorul la poziţia “ON” şi apăsaţi butonul “RESET”: Veţi auzi un sunet, ceea ce înseamnă că Bobby este gata pentru a efectua comenzi prin intermediul fluierelor. Bobby va executa comenzile dumneavoastră conform următoarei scheme: Fluier Roşu: Bobby se bucură şi dă din coadă. Fluier Albastru: Bobby este capabil să meargă. Fluier Galben: Bobby latră şi-şi mişca gura şi urechile. Dacă fluieraţi din nou din acelaşi fluier Bobby se opreşte. Dacă fluieraţi dintr-un fluier de culoare diferită, Bobby începe să efectueze o nouă comandă. – Pentru a utiliza caracteristica, “Room Guard” (pază) sau “Welcome” (bun venit) trebuie să mutaţi butonul (situat pe burta lui Bobby), în poziţia “RoomGuard” şi apăsaţi “Reset”. Veţi auzi un sunet care confirmă faptul că Bobby este gata.

“Room Guard”: Când porniţi această caracteristică, orice persoană care intră într-o cameră păzită de către Bobby, aude lătratul ca un avertisment. – “Welcome”: Când mângâi capul lui Bobby, acesta dă din coadă şi latră cu bucurie. Notă: În cazul în care comutatorul este în poziţia “ON” (pornit) şi nu vă jucaţi cu Bobby, după un timp mecanismul se opreşte automat (veţi auzi un sunet). Dacă decideţi să reîncepeţi distracţia, apăsaţi “Reset”.

 

Daca ai visat mereu la un catelus, micutul Bobby iti va indeplini aceasta dorinta. Catelus Bobby cu 3 functii. Bobby este un catelus foarte simpatic cu 3 functii ce va deveni cu siguranta cel mai bun prieten al tau si te va urma pretutindeni. * La fel ca un catelus real Bobby latra,da din coada si merge.* Fiind mereu gata de joaca Bobby iti va asculta fiecare comanda,utilizeaza fluierele de diferite culori pentru a-l dresa si pentru a te juca cu el.
Un catelus simpatic care stie sa merga pentru cateva secunde dupa care trebuie iar sa fluieri pentru a-si continua drumul, are functia de safe guard care odata activata , catelusul va sta de paza si va latra ori de cate ori va trece cineva prin fata lui . Este o jucarie inteligenta pe care cei mici o vor aprecia cu siguranta .

Catelusul Bobby, in ambele variante maro sau negru, este o jucarie inteligenta de la Giochi Preziosi, recomandata copiilor cu varsta peste 3 ani dar si pentru parintii care din varii motive nu pot oferi un animalut de companie copilului, insa doresc sa ii trezeasca si sa ii insufle micutului de la o varsta foarte frageda dragostea pentru animale.Dimensiuni: 25 x 10 x 30 cm, nu include baterii.

Jucaria inteligenta o gasiti pe stoc (Bobby maro sau Bobby alb cu negru) la magazinele de jucarii online NichidutaBestKids si eMAG.ro.

Exit mobile version