Catelusul de jucarie interactiv Hector cu ochelari, lesa si telecomanda sub forma de os. Hector este un catelus care castiga nu doar prin dragalasenia şi farmecul primei impresii ci, prin felul in care este proiectat, el ramane interesant si dupa, devenind apoi din ce in ce mai interesant, pe masura ce copilul, si adultul deopotriva il descopera pe parcurs.

Caracteristicile tehnice de proiectare il inzestreaza cu abilitati de interactionare a lui cu „stapanul sau”. si ce alt rezultat final poate fi mai bun ca acesta : un animal de companie, placut prin aspect si prin faptul ca raspunde la comenzi! Principiul de functionare: miscarea asigurata de baterii tip AAA iar comenzile sunt indeplinite prin intermediul senzorilor tactili, infrarosii si sonori. Cele doua accesorii principale, lesa si osul pun in valoare calitatile lui tehnice, teleghidandu-l pe Hector si determinandu-l sa arate ce stie!

Pe langa acestea, ochelarii, bine-inteles sunt importanti, diversificand optiunile de comanda, prin faptul ca pot fi sau nu, pe nasul lui Hector. Senzorii diferiti vor actiona la stimuli diferiti, determinand atitudini diferite ale lui Hector: cu ochelari el ”vede”, (infrarosu), astfel ca, poate ocoli obstacolele. Fara ochelari insa, el se apropie de obstacol si se „loveste” de el, (tactili), incepe sa schelalaie(sonor), sau latra. Astfel, sunt o serie intreaga de oportunitati diversificate , prin care Hector interactioneaza cu stapanul sau. Hector poate fi o varianta de pet, in situatiile in care, din diverse motive, familia nu poate „adopta” un animal de companie.

Catelusul Hector poate fi jucaria ideala pentru un copil, ajutandu-l sa isi arate afectiunea si dragostea pentru animale si totodata sa ii creasca spiritul de responsabilitate avand grija de un catel virtual. Dimensiuni: 31,5 x 22,9 x 27,9 cm. Varsta recomandata: 4 – 10 ani

Exit mobile version