Catelusul Tobi, jucaria din reclama TV de la Noriel PetsUn catelus care spune povesti, recita poezii, canta si ii invata pe copii culorile si numerele. Catelusul Tobi este un cadou excelent pentru orice copil. Tobi este un catelus istet, care iti citeste povesti, iti canta melodii si interactioneaza cu copiii!

Cauti un alt gen de jucarie? Sau ceva in plus? Poate aceasi jucarie dar la un pret mai mic? Ei bine, atunci te directionam catre oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ro, nichiduta.ro si bestkids.ro. Spor si inspiratie la cumparaturi!

Citeste cu catelusul Tobi! Canta catelusul Tobi! Catelusul Tobi cunoaste cantece de leagan si poezii somnoroase!

Tobi este o jucarie de plus interactiva, prevazuta cu o zgarda cu butoane pentru selectarea modului de joc si a povestilor si cu cinci senzori pe corp, prin atingerea carora copilul poate interactiona cu jucaria: unul pe cap, altul pe spate, altul pe labuta dreapta, altul pe labuta stanga si altul pe obraz. Numai de la Noriel Pets! Cutia Catelusul Tobi de la Noriel Pets contine: 1 catelus de plus interactiv cu functii si 4 carti cu povesti si ilustratii.

Functiile jucariei Catelusul Tobi de la Noriel Pets: 48 de pagini ilustrate, 20 de curiozitati amuzante despre animale, fructe, anotimpuri si emotii, 4 povesti interactive, 5 senzori de interactiune.

Catelusul Tobi spune patru povesti educative cu patru teme diferite: numere, culori, emotii si anotimpuri. Asculta-l pe Tobi, raspunde la intrebarile lui si citeste carticelele minunat ilustrate (incluse in set):

  • 1. O zi la tara – invata cifrele si descopera animalele de la ferma, ce mananca ele si cum este viata la tara!
  • 2. Fructe si legume – invata despre fructe si legume, dar mai ales despre culori, caci Tobi face un curcubeu surpriza!
  • 3. Emotii – afla ce sunt emotiile si cum ne afecteaza ele, descoperind o zi din viata lui Tobi!
  • 4. Casuta din copac – Tobi si-a construit o casuta in copac si, privind de la fereastra ei, descopera anotimpurile!

Catelusul Tobi Noriel Pets are doua moduri de joc:

  • modul “la culcare”. Pentru a selecta acest mod, mutati butonul de pe zgarda lui Tobi in dreptul celui de somn. Jucaria va rosti o fraza de introducere. Apoi apasati pe oricare dintre cele patru butoane numerotate de pe zgarda sau atingeti oricare dintre cei cinci senzori de pe corpul catelului. In functie de butonul apasat sau de senzorul atins, Tobi va rosti o fraza, va spune o poezie, va canta un cantec de leagan sau va emite un sunet.
  • modul “invatare”. Pentru a selecta acest mod, mutati butonul de pe zgarda lui Tobi in dreptul cartii. Tobi va va indemna sa selectati o poveste, apasand pe unul dintre butoanele de pe zgarda. Fiecare poveste pe care o spune Tobi este inclusa intr-o carticica ilustrata. Dupa fiecare etapa din poveste, Tobi pune o intrebare sau va atentioneaza ca are de impartasit o informatie interesanta. Pentru a afla raspunsul la intrebare / informatia, trebuie sa atingeti senzorul la care face referire Tobi. Daca ati atins corect senzorul, Tobi raspunde.

Catelusul Tobi de la Noriel Pets functioneaza cu 3 baterii tip AA / LR6 si este o jucarie recomandata a fi facuta cadou de Mos Nicolae sau de Craciun copiilor cu varsta peste 2 ani, baieti sau fetite. Jucaria poate fi cumparata de la noriel.

Cauti un alt gen de jucarie? Sau ceva in plus? Poate aceasi jucarie dar la un pret mai mic? Ei bine, atunci te directionam catre oferta de jucarii pentru bebelusi, fetite si baietei, ba chiar pentru adolescenti si de ce nu adulti, pe care am gasit-o in magazinele eMAG.ro, elefant.ro,  nichiduta.ro si bestkids.ro. Spor si inspiratie la cumparaturi!

Exit mobile version