Ce fel de geanta sau poseta se asorteaza stilului tau? Poșeta sau geanta de mana sau umar poate să completeze vestimentația și e suficientă pentru a accentua un anumit stil. Gama largă de modele și dimensiuni face orice femeie să-și găsească un model în stilul propriu, iar pentru că avem o gamă largă de culori si design-uri disponibile in magazinele online (fotografia va va redirectiona catre magazin), sortimentul devine și mai bogat. Pentru serviciu alege un model elegant, cu linie simplă și clasică. După serviciu îți poți permite ceva mai colorat și frivol.

Genti si posete din piele vei gasi la eMAG, FashionDays, B-Mall, Answear si My Closet daca iti doresti un brand anume, iar daca iti doresti ceva de calitate si la un pret foarte bun iti recomandam Zappatos, BonPrix si Fashion-24.

Pentru ocaziile oficiale, îți poți permite o poșetă mai originală. Vestimentația simplă o poți transforma într-o clipită cu ajutorul unei poșete extravagante, iar poșetele cu modele grafice sau cu imprimeuri colorate sunt adevărate podoabe.

Femeile care își aleg cu atenție vestimentația pot comanda poșete de diverse culori, asortate cu hainele lor. Poșetele si gentile moderne pe umăr sunt perfecte pentru o ieșire cu familia în afara orașului. Aceste modele dau libertate de mișcare, pentru că, o dată ce au fost puse pe umăr, ambele mâini sunt libere.

Deosebit de populare sunt în continuare poșetele XXL și cele pe umăr. Aceste modele sunt cu adevărat spațioase și de aceea sunt o alegere ideală pentru ieșirile în oraș. Dacă dorești să comanzi o poșetă mare, alege una care este cu grijă fabricată.

Foarte confortabile sunt poșetele care au curele reglabile și care se pot ajusta în funcție de nevoie. Poșetele de damă sunt fie de piele, fie din material textil, adesea cu imprimeuri originale.

O geanta mică de culoare neagra ține de mulți ani de stilul clasic și se găsește în orice garderobă.

Pe lângă faptul că arată a fi mereu la modă, poșetele trebuie să fie confortabile. Tot ceea poate fi de folos în timpul zilei trebuie să-și găsească locul în poșeta ta preferată: cheile, telefonul celular, portofelul, produsele cosmetice și agenda – adică tot ceea ce se găsește aproape în orice poșetă de damă.

Gentile si posetele de damă pot să fie foarte elegante și glamour. Atunci cel mai adesea au un lănțișor.

Poșetele gen plic vor depozita numai lucruri mărunte și indispensabile și arată stilat împreună cu o rochie sau cu niște pantaloni simpli. Poșetele sunt de asemenea un element de neînlocuit al modei de birou. Modelele din pielea sclipitoare neagră sau bej sunt potrivite pentru serviciu. Completează vestimentația, fără a se pune pe primul loc.

Exit mobile version