depurtat.ro

Televizorul Smart TV Sony 79×9005 UltraHD 4K cu diagonala de 200cm este o bijuterie tehnologica, purtand amprenta unui producator de top Sony Electronics. Televizorul Sony 79×9005 este un model ce se adreseaza livingurilor generoase, spatiilor de prezentare sau chiar restaurantelor si pub-urilor datorita calitatii extraordinare a imaginilor la o diagonala impresionanta. Parerea noastra este ca televizorul Smart Sony 79×9005 UltraHD 4K este un televizor inteligent de nota 10, si ofera 10 argumente PRO, si anume: (1) un brand extraordinar – Sony varf de lance in industria electronicelor si in special a televizoarelor, (2) rezolutia UltraHD 4K 1080p, (3) video camera built-in, (4) conexiuni diverse: wi-fi, doua porturi SCART, 3 porturi USB 2.0, (5) suporta 2 tipuri de imagine, (6) 6 boxe audio si un rating RMS foarte bun, (7) tuner analog si digital, (8) unghi de vizualizare larg atat pe orizontala cat si pe verticala, (9) doua perechi de ochelari 3D incluse in pachet si (10) afisajul Triluminos Sony. Mentionam si ca modelul Sony 59×9005 are un pret (si o diagonala – 139 cm) mai apropiata de dorinta majoritatii consumatorilor.

SMART TV 3D UHD 4K SONY 79×9005 IN OFERTA FLANCO

 

 

Parerea noastra este ca – daca pretul acestui smart TV, pret ce nu este deloc mic, nu este un impediment in decizia Dvs. de achizitie – televizorul Smart 3D Sony 79X9005 UltraHD 4K este un televizor de top din gama UHD TV cu rezolutie si diagonala mare, prezinta imagini statice sau fluide exceptionale, un sunet de inalta fidelitate si cu un design stylish, toate aceste caracteristici punandu-l in prim planul celor ce isi doresc in casa sau la birou un televizor “statement” o declaratie a tehnologiei. Daca exista un televizor mai performant decat Sony seria 9005 din punct de vedere al claritatii si calitatii imaginii 4K … ei bine noi inca nu l-am descoperit. Si cu siguranta, filmele, emisiunile si videoclipurile dvs. preferate se vor vedea acum altfel redate pe acest model.

 

Smart TV-ul 3D LED Sony 79×9005 Ultra HD 4K poate fi cumparat de la eMAG dar si de la Flanco. Iar daca aveti norocul sa il gasiti intr-o oferta promotionala, va recomandam sa achizitionati in acelasi timp si un Blu-Ray Player si un Soundbar tot de la Sony, cu siguranta nu veti regreta de noua lume a imaginii si sunetului de inalta fidelitate.

yves-rocher.ro

 

 

Cu televizorul Smart TV Sony 79×9005 UltraHD 4K veti descoperi o noua lume a detaliilor, datorita procesorului puternic. Scenele sunt analizate si comparate cu o baza de date pentru a imbunatati culorile, contrastul si textura intr-un mod realist. Tehnologia exclusiva SONY BRAVIA® va ofera o paleta de culori doar visate pana acum, scene emotionante cu nuante de rosu bogate si intense si un verde smarald.

flanco.ro/

 

 

Merita mentionat ca daca sunteti un fan al electronicelor Sony si daca doriti sa va conectati camera video, blu-ray-ul sau aparatul de fotografiat Sony cu smart TV-ul Sony 79×9005 UltraHD 4K veti obtine cele mai bune rezultate in vizualizarea fotografiilor, clipurilor video personale sau a filmelor procesate de Sony datorita imbinarii perfecte a Sony Triluminos Display Color ™: un aspect mai realist, detalii excelente, culori vivide. Veti urmari filmele 3D de pe Blu-ray, emisiunile TV 3D si clipuri video 3D de pe Web in detalii fine la o adancime optima a campului, cu miscari perfect fluide pe ecran. Indiferent de ce veti viziona va veti bucura de o afisare extrem de uniforma a secventelor de actiune cu miscare rapida. Smart TV-ul 3D LED Sony 79×9005 Ultra HD 4K poate fi cumparat de la eMAG dar si de la Flanco. Iar daca aveti norocul sa il gasiti intr-o oferta promotionala, va recomandam sa achizitionati in acelasi timp si un Blu-Ray Player si un Soundbar tot de la Sony, cu siguranta nu veti regreta de noua lume a imaginii si sunetului de inalta fidelitate.

 

 

Televizorul Smart TV Sony 79×9005 UltraHD 4K are 6 boxe audio orientate frontal, veti beneficia la maxim de tehnologia Dolby Digital Plus si Dolby Digital Pulse. Aceasta este pozitia ideala a boxei, prin care toate gamele de frecventa ale sunetelor sunt pozitionate intr-un singur grup, permitand sunetului sa treaca fara intarzierile provocate de obicei de pozitiile mai multor boxe. Fluid magnetic. Sony a dezvoltat o tehnologie brevetata cu fluid magnetic pentru boxele produse in masa, permitand o suspensie cu fluid fara amortizor care nu produce distorsiuni inutile. Creat pentru auditie. ClearAudio+. Experienta de auditie este la fel de realista ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul televizorului pentru o experienta captivanta si emotionanta, care pare ca va invaluie. Indiferent ce vizionati, auziti mult mai clar si mai distinct muzica, dialogurile si efectele surround. S-Force Front Surround PRO. Proceseaza semnalele audio pentru o experienta de auditie captivanta. Procesarea directa multicanal asigura sunet surround clar si puternic, la 360°. Clear Phase. Regleaza fin raspunsul in frecventa al difuzoarelor televizorului pentru reproducerea mai cursiva si mai echilibrata a sunetelor joase, medii si inalte. Zoom vocal. Dialogurile si vorbirea sunt mai clare si mai inteligibile, chiar si atunci cand alte sunete de fundal sunt puternice sau distrag atentia.

 

 

Smart TV-ul 3D LED Sony 79×9005 Ultra HD 4K poate fi cumparat de la eMAG dar si de la Flanco. Iar daca aveti norocul sa il gasiti intr-o oferta promotionala, va recomandam sa achizitionati in acelasi timp si un Blu-Ray Player si un Soundbar tot de la Sony, cu siguranta nu veti regreta de noua lume a imaginii si sunetului de inalta fidelitate. Mentionam si ca modelul Sony 59×9005 are un pret (si o diagonala – 139 cm) mai apropiata de dorinta majoritatii consumatorilor.

Sursa Review: TelevizoareSmart.ro

answear.ro