Tableta UTOK i800 cu sistem de operare Windows 8.1, cea mai ieftina portabila Windows. Tehnologia este cu adevarat accesibila si, de aceea, tableta UTOK i800, cu procesor Intel® Atom™ si sistem de operare Windows 8.1, beneficiaza de o reducere de 42%, timp de 24 de ore, in pagina promotiei de pe site-ul www.CEL.ro! Performanta tabletei UTOK i800 poarta semnatura procesorului Intel® Atom™ cu patru nuclee si a cipului video Intel HD Graphics. Cu 1 GB RAM DDR3 si 16 GB memorie interna ai parte de o experienta portabila fara cusur. In plus, filmele, muzica, fotografiile si documentele tale vor fi mereu cu tine prin intermediul cardului microSD optional, de 32 GB. Gratie ecranului IPS HD de 8 inch, Tableta Windows UTOK i800 iti ofera culori vibrante, ce vor aduce la viata fiecare fotografie sau clip video. Tabletele UTOK cu sistem de operare Windows le gasiti la cele mai mici preturi in oferta magazinelor www.CEL.ro, www.emag.ro, www.altex.ro si www.evomag.ro. Parerea noastra este ca chiar daca la momentul in care cititi acest review reducerea de pret fulger nu mai este in vigoare, merita sa aruncati un ochi in ofertele magazinelor ce comercializeaza aceasta tableta.

UTOK i800 ruleaza Windows 8.1, cel mai puternic sistem de operare pentru tablete. Asta inseamna ca poti continua sa lucrezi la fel ca pe vechiul tau PC. Pe langa acestea, UTOK i800 iti ofera un an gratuit de Office 365 Personal si 1TB stocare in OneDrive, solutia cloud dezvoltata de Microsoft. Ai parte de versiunile complete ale Word, Excel, PowerPoint, Outlook și altele pentru tableta ta și înca un dispozitiv, pentru o experiență offline bogată. Asta înseamnă că poți continua să lucrezi la fel ca pe vechiul tău PC. Pe lângă acestea, UTOK i800 include o subscripție de un an gratuită Office 365 Personal.  Toate specificatiile tabletei UTOK i800 sunt gazduite de o constructie alcatuita din aliaj si sticla, oferind un design si o experienta de utilizare ce ies in evidenta.

Tabletă cu procesor Intel® Atom™, sistem de operare Windows 8.1 şi subscripţie gratuită de un an Office 365 Personal. Cu tableta UTOK i800, Business-ul devine FUN iar Distractia devine serioasa! Bucură-te de puterea unui PC într-o tabletă ce cântarește numai 380 de grame și care poate intra cu ușurință în orice geantă sau ghiozdan. Deși este ultraportabilă, tableta UTOK i800 îți oferă performanțele unui PC de ultimă generație. Procesorul Intel® Atom™ cu patru nuclee și cipul video Intel HD Graphics te vor încânta la fiecare utilizare a tabletei.

Și pentru că te vei rula foarte multe aplicații, ne-am asigurat că performanță tabletei UTOK i800 nu va fi afectată. Cu 1 GB RAM DDR3 și 16 GB memorie internă, ai parte de o experiență portabilă fără cusur. În plus, filmele, muzica, fotografiile și documentele tale pot fi mereu cu tine prin intermediul unui card microSD opțional, de până la 32 GB.

Stochează, distribuie, accesează și editează fișiere online pe toate dispozitivele tale, grație a 1 TB de stocare în One Drive, soluția cloud dezvoltată de catre Microsoft, inclus cu Office 365*. În alte cuvinte, ai parte de toate ingredientele unei tablete de top. UTOK i800 rulează Windows 8.1, cel mai puternic sistem de operare pentru tablete. Ai acces la 140.000 de aplicatii in Windows Market Place. In fiecare zi sunt adaugate aplicatii noi, care transforma UTOK i800 in tableta cu care poti face tot ceea ce ti-ai propus: Jocuri, multimedia, productivitate, socializare – toate aceste elemente isi pot gasi locul pe ecranul IPS, de 8 inch, cu rezoluție de 1200 pe 800 de pixeli.Spre deosebire aplicațiile destinate platformelor mobile, UTOK i800 poate rula aplicații cunoscute, pe care le folosești pe vechiul tău PC. Astfel, nume precum Internet Explorer, Outlook și Microsoft Office vor rula perfect pe noul UTOK i800. Tableta UTOK i800 beneficiaza de garantie 2 ani.

Tabletele UTOK cu sistem de operare Windows le gasiti la cele mai mici preturi in oferta magazinelor www.CEL.ro, www.emag.ro, www.altex.ro si www.evomag.ro. Parerea noastra este ca chiar daca la momentul in care cititi acest review reducerea de pret fulger nu mai este in vigoare, merita sa aruncati un ochi in ofertele magazinelor ce comercializeaza aceasta tableta.

Exit mobile version