Cel mai ieftin Frigider de tip Side by side Beko GN163221S, cu proprietati antibacteriene, 554 l, Clasa A+, H 179, Argintiu cu tehnologie NeoFrost (No frost plus Active dual cooling) in oferta eMAG. Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare, intr-o clasa superioara de eficienta energetica.

Side by side-ul Beko GN163221S este un model side by side mai ieftin decât restul frigiderelor din clasa sa, dar chiar si asa vine cu tehnologiile oricarui frigider side by side cu 2 usi premium, finisajul este inox iar parerea noastra este ca aceasta culoare da o nota eleganta oricarei bucatarii.

In interiorul frigiderului Side by side de la Beko model GN163221S, fructele si legumele se mențin ca proaspat culese cu ajutorul sistemelor separate de racire in cele doua compartimente. Dotarile speciale cu proprietati anti-bacteriene ale frigiderului Side by Side Beko GN163221S , au rolul de mentinere a igienei la interiorul frigiderului.

Pret, info si rating clienti Side by side Beko GN163221S

Pareri si Review despre Cel mai ieftin Frigider Side by side Beko GN163221S, A+ cu proprietati antibacteriene

Cel mai ieftin Frigider Side by side Beko GN163221S, A+ cu proprietati antibacteriene

Frigiderul Side by side Beko GN163221S, are o clasa energetica A+, acesta fiind un lucru foarte bun pentru bugetul dvs. tinand cont ca aparatele frigorifice in clasa energetica A+ consuma cu pana la 24% mai putina energie electrica decat produsele similare din clasa A. Dupa parerea noastra, frigiderul Side by side Beko GN163221S este o achizitie foarte buna. Puteti alege sa cumparati un frigider de calitate, performant insa cu un mic efort suplimentar va puteti utila bucataria cu un frigider foarte incapator tip Side by Side de 550 litri, din care 190 de litri sunt destinati congelatorului – aproape dublu ca la un frigider normal, 5 ani garantie, si cele mai noi tehnologii in materie de electrocasnice frigorifice:

  • Afisajul electronic permite setarea temperaturilor interioare din compartimentele racitor si congelator, cat si programarea modului de functionare dorit.
  • Protectie antibacteriana garnitura usa. Garnitura de pe usi, montata pentru etansare, contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.
  • Filtru anti-mirosuri. Filtrul activ, de carbon elimina mirosurile neplacute la circularea aerului in interiorul frigiderului, asigurand totodata un nivel ridicat de igiena prin reducerea riscului aparitiei bacteriilor.
  • Buzzer. Avertizarea sonora se activeaza in cazul in care usa frigiderului ramane deschisa mai mult de un minut.
  • Tehnologia NeoFrost, prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost.
  • Clasa energetica A+.

Cel mai ieftin Frigider Side by side Beko GN163221S, A+ NoFrost cu proprietati antibacteriene

Pret, info si rating clienti Side by side Beko GN163221S

Frigiderele BEKO pastreaza fructele proaspete de pana la 3 ori mai mult in comparatie cu frigiderele obisnuite. Cum? Cu ajutorul compartimentului EverFresh+ care beneficieaza de un design special conceput pentru reglarea nivelului umiditatii. Acum, poti pastra mai mult timp capsunile in frigider: pana la 30 de zile.

Electrocasnice special create pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale consumatorilor. Gama de frigidere, combine frigorifice si Side by Side de la Beko imbina tehnologia de varf, inovatia si design-ul pentru un stil de viata modern si o experienta desavarsita a confortului si elegantei. Mai multe electrocasnice BEKO la preturi mici, aici.

Exit mobile version